קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה

עוגת גבינה
אם יש לכם מלח, גבינת שמנת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, תמצית שקדים, ביצים ומלח. הכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
יוצקים לתוך צלחת פשטידה עמוקה משומנת.
3
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
כדי להפוך ציפוי: לשלב שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר 1/4 כפית תמצית וניל ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סוכרסוכר
6
מורחים באופן שווה על גבי עוגת הגבינה האפויה, ולאחר מכן אופים 10 דקות ב 325 מעלות F (165 מעלות C) כדי להגדיר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר, לקרר כמה שעות לפני ההגשה.