עוגת גבינה
אם יש לכם מלח, גבינת שמנת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה ידועה לשמצה של אבי או עוגת גבינה תפוחים קינמון, ו פילדלפיה עוגת גבינה של השנה תחרות & עוגת גבינה לחג המולד שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה גדולה, לשלב גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, תמצית שקדים, ביצים ומלח. הכה עד חלקה.
יוצקים לתוך צלחת פשטידה עמוקה משומנת.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 20 דקות.
כדי להפוך ציפוי: לשלב שמנת חמוצה, 2 כפות סוכר 1/4 כפית תמצית וניל ומערבבים עד חלקה.
מורחים באופן שווה על גבי עוגת הגבינה האפויה, ולאחר מכן אופים 10 דקות ב 325 מעלות F (165 מעלות C) כדי להגדיר את החלק העליון.
בואו להתקרר, לקרר כמה שעות לפני ההגשה.