עוגת גבינה בטעם שוקולד-מנטה
עוגת גבינה עם שוקולד-מנטה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קמח, חוסם גבינת שמנת, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם נענע שוקולד, עוגת גבינה עם שוקולד מנטה, ו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב את 3 החומרים הראשונים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין את המילוי, לנצח גבינות במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.
להוסיף 1 כוס סוכר, קמח, וניל; לנצח היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בסוכריות מנטה קצוצות.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה; אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד כמעט להגדיר. עוגת גבינה נעשית כאשר המרכז בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.