קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי

עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי
עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי היא ... צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם תפוחים, תמצית vanillan, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי, עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן, ו עוגת גבינה עם פקאן תפוחים..

הוראות

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Line a 9x13 inch baking dish with aluminum foil, extending the foil sheets over the side of the dish.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
To make the crust, mix the graham cracker crumbs, butter, and 2 tablespoons brown sugar together in a bowl until evenly blended. Press evenly over the bottom of the prepared baking dish.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
כָּתֵףכָּתֵף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
To make the filling, beat the cream cheese, 1 cup brown sugar, and vanilla together in a mixing bowl until evenly blended. Beat in the sour cream. On low speed, add the eggs, one at a time, just until blended.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵףכָּתֵף
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
Pour the mixture over the crust.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
To make the topping, place the apples in a bowl, and toss with 1/2 cup brown sugar, pecans, and cinnamon until evenly blended.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
Bake in preheated oven until center is almost set, about 55 minutes. Cool, and refrigerate 4 hours, or overnight.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
Before cutting, allow the cheesecake to sit 30 minutes at room temperature, then lift from the baking dish using the extended aluminum foil sheets, and place on a cutting board or serving plate.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
Remove the aluminum foil, and cut into 16 squares.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ