קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי

עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי
עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי היא ... צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם תפוחים, תמצית vanillan, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן של ניקי, עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן, ו עוגת גבינה עם פקאן תפוחים..

הוראות

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Line a 9x13 inch baking dish with aluminum foil, extending the foil sheets over the side of the dish.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
To make the crust, mix the graham cracker crumbs, butter, and 2 tablespoons brown sugar together in a bowl until evenly blended. Press evenly over the bottom of the prepared baking dish.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
To make the filling, beat the cream cheese, 1 cup brown sugar, and vanilla together in a mixing bowl until evenly blended. Beat in the sour cream. On low speed, add the eggs, one at a time, just until blended.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
Pour the mixture over the crust.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
To make the topping, place the apples in a bowl, and toss with 1/2 cup brown sugar, pecans, and cinnamon until evenly blended.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
Bake in preheated oven until center is almost set, about 55 minutes. Cool, and refrigerate 4 hours, or overnight.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
Before cutting, allow the cheesecake to sit 30 minutes at room temperature, then lift from the baking dish using the extended aluminum foil sheets, and place on a cutting board or serving plate.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
Remove the aluminum foil, and cut into 16 squares.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה