עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם
עוגת גבינה עם פירות יער טריפל מועדפת עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פטל, סוכר מגורען, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה ופירות יער על קרום קרקר גרהם, טארט פודינג ופירות יער עם קרום קרקר גרהם, ו מאפה פירות יער עם קצפת טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו מאפין בגודל רגיל פח עם 12 liners קאפקייקס אלומיניום.
שים את החמאה המומסת ואת הקרקרים בתוך מעבד מזון. תתמזג עד שהקרקרים יימחצו. לחץ 1 כף של תערובת קרקר גרהם לתוך החלק התחתון של כל אוניית קאפקייקס, וודא לארוז אותו. עבור עוגות הגבינה: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לנצח את גבינת שמנת במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות, גירוד הצדדים לפי הצורך. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הסוכר והקמח. עם המיקסר על מהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר לגבינת שמנת ומערבבים עד חלקה.
מוסיף את שמנת חמוצה וממרח וניל ומערבבים עד חלקה.
להוסיף את הביצה, מכות עד רק בשילוב; לא לערבב יתר. מלא את ספינות הקאפקייקס שלושה רבעים מלאים.
אופים במשך 15 דקות. להתקרר מעט עד cupcakes להיות קעור.
עבור זיגוג שמנת חמוצה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, סוכר וממרח וניל.
מניחים כף גדושה של זיגוג במרכז כל קאפקייק. חזור לתנור למשך 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל, ולאחר מכן לצנן במקרר עד קר, לפחות 2 שעות.
כדי להרכיב: צינור קצפת טרי סביב שולי הקאפקייקס משאיר חלל ריק באמצע. מלא את החלל הריק באמצע עם
באמצעות קערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף whisk, מקציפים את השמנת והסוכר הכבדים עד פסגות רכות טופס. לשים לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב.
בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, להביא את פירות יער וסוכר לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד עבה.
הסר מהחום והצינה עד הקור.