קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה דלעת בורבון שוקולד

עוגת גבינה דלעת בורבון שוקולד
מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של המחבת עם נייר כדי למנוע דליפה. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית רק עד חלקה שמנת; לא overbeat. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות בסוכר, ואז קמח, ואז ביצים אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר מחצית מתערובת גבינת השמנת (כ -3 כוסות) לקערה גדולה אחרת; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לתוך תערובת גבינת שמנת הנותרים, מערבבים 2 כפות של הבורבון, הדלעת, 1 1/2 כפיות ביטר, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט עם להקציף עד חלקה. כפית מעל קרום במחבת. לתוך מילוי שמורות 3 כוסות, מערבבים 2 כפות בורבון, וניל שוקולד נמס; לשפוך מעל שכבת דלעת ישירות באמצע פאן. זה ייצור שכבות כך שכל פרוסה כוללת חלק מכל טעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 ויסקי של 30 מ"ל3 ויסקי של 30 מ"ל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עוגת גבינה 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגת גבינה שוב; להסיר בזהירות את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. מערבבים יחד ציפוי קרמל, 2 כפיות בורבון ו bitters מקף. לשרת, לטפטף עם קרמל ומפזרים פקאן. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
3 ויסקי של 30 מ"ל3 ויסקי של 30 מ"ל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

מרכיבים