עוגת גבינה דלעת בורבון שוקולד
מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של המחבת עם נייר כדי למנוע דליפה. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית רק עד חלקה שמנת; לא overbeat. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות בסוכר, ואז קמח, ואז ביצים אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
הסר מחצית מתערובת גבינת השמנת (כ -3 כוסות) לקערה גדולה אחרת; מילואים.
לתוך תערובת גבינת שמנת הנותרים, מערבבים 2 כפות של הבורבון, הדלעת, 1 1/2 כפיות ביטר, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט עם להקציף עד חלקה. כפית מעל קרום במחבת. לתוך מילוי שמורות 3 כוסות, מערבבים 2 כפות בורבון, וניל שוקולד נמס; לשפוך מעל שכבת דלעת ישירות באמצע פאן. זה ייצור שכבות כך שכל פרוסה כוללת חלק מכל טעם.
כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
אופים עוגת גבינה 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר.
כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
הסר מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגת גבינה שוב; להסיר בזהירות את הצד של פאן.
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. מערבבים יחד ציפוי קרמל, 2 כפיות בורבון ו bitters מקף. לשרת, לטפטף עם קרמל ומפזרים פקאן. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.