מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של המחבת עם נייר כדי למנוע דליפה. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית רק עד חלקה שמנת; לא overbeat. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות בסוכר, ואז קמח, ואז ביצים אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לתוך תערובת גבינת שמנת הנותרים, מערבבים 2 כפות של הבורבון, הדלעת, 1 1/2 כפיות ביטר, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט עם להקציף עד חלקה. כפית מעל קרום במחבת. לתוך מילוי שמורות 3 כוסות, מערבבים 2 כפות בורבון, וניל שוקולד נמס; לשפוך מעל שכבת דלעת ישירות באמצע פאן. זה ייצור שכבות כך שכל פרוסה כוללת חלק מכל טעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 ויסקי של 30 מ"ל
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עוגת גבינה 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגת גבינה שוב; להסיר בזהירות את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. מערבבים יחד ציפוי קרמל, 2 כפיות בורבון ו bitters מקף. לשרת, לטפטף עם קרמל ומפזרים פקאן. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.