זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת הגבינה המפורסמת של לינדי, עוגת הגבינה המפורסמת של דונה, ו פנקייק עוגת גבינה כמעט מפורסם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' springform עם חלק מהחמאה. מערבבים את החמאה הנותרת עם הפירורים, 1/4 כוס הסוכר וקמצוץ מלח בקערה. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת, לארוז אותו בחוזקה ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מוסיפים את 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ומכים עד רק אור, מגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך. הכה את השמנת החמוצה, ולאחר מכן להוסיף את הדלעת, ביצים, וניל, 1 כפית מלח התבלינים לנצח עד רק בשילוב.
אופים עד החלק החיצוני של ערכות עוגת הגבינה אבל המרכז הוא עדיין רופף, על 1 שעה 45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת בקצרה כדי לשחרר קצת חום. השאירו את עוגת הגבינה בתנור במשך 1 יותר שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת צלייה להתקרר על מתלה. תריץ סכין בקצוות, תכסה ותכניס למקרר לפחות 8 שעות או בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
9
תביא את עוגת הגבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. לפתוח ולהסיר את טבעת springform. כדי לסיים, מניחים מנה של קצפת על כל פרוסה ומפזרים את אגוזי פקאן קלויים.