זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת הגבינה המפורסמת של לינדי, עוגת הגבינה המפורסמת של דונה, ו פנקייק עוגת גבינה כמעט מפורסם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' springform עם חלק מהחמאה. מערבבים את החמאה הנותרת עם הפירורים, 1/4 כוס הסוכר וקמצוץ מלח בקערה. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת, לארוז אותו בחוזקה ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מגניב על מתלה, ואז לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform עם לסכל ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. בינתיים, לנצח את גבינת שמנת עם מיקסר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ומכים עד רק אור, מגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך. הכה את השמנת החמוצה, ולאחר מכן להוסיף את הדלעת, ביצים, וניל, 1 כפית מלח התבלינים לנצח עד רק בשילוב.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
מניחים בעדינות את המחבת הקלייה בתנור (אל תמשכו את המתלה החוצה) ושופכים את המים הרותחים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה בערך באמצע הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים עד החלק החיצוני של ערכות עוגת הגבינה אבל המרכז הוא עדיין רופף, על 1 שעה 45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת בקצרה כדי לשחרר קצת חום. השאירו את עוגת הגבינה בתנור במשך 1 יותר שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת צלייה להתקרר על מתלה. תריץ סכין בקצוות, תכסה ותכניס למקרר לפחות 8 שעות או בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
9
תביא את עוגת הגבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. לפתוח ולהסיר את טבעת springform. כדי לסיים, מניחים מנה של קצפת על כל פרוסה ומפזרים את אגוזי פקאן קלויים.