עוגת גבינה טעימה בטעם תפוח-פקאן
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם 92 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן מעולה. צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם קינמון טחון, ביצים, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. נסו עוגת הגבינה המעולה של סטף, עוגת גבינה עם פקאן תפוחים., ו עוגת גבינה בטעם תפוח-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורים, 1/2 כוס אגוזים, 3 כף. סוכר, 1/2 כפית. קינמון וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, 1/2 כוס סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב.
שלב 1/3 כוס סוכר שנותר קינמון.
מפזרים על תפוחים בקערה גדולה נפרדת; לערבב קלות. כפית על שכבת גבינת שמנת; מפזרים אגוזים הנותרים.
אופים 1 שעה 10 דקות. עד 1 שעה 15 דקות או עד המרכז מוגדר כמעט. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים עוגת גבינה 4 שעות.