עוגת גבינה כחולה מלוחה עם קומפוט אגס דובדבנים וזיגוג בלסמי דובדבן דורש על 9 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, קומפוט דובדבן מלוח, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה.
הוראות
1
היכו 1/2 כוס חמאה, 4 אונקיות גבינת פרמזן, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקמח, ומערבבים על נמוך עד שהתערובת דומה להתפוררות גדולה. להפוך את הבצק ולעצב לבול עץ. לעטוף בצק עם ניילון לעטוף, לקרר עד צונן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פורסים את הבצק המוכן לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 22 דקות. קרקרים מגניבים על הסדינים במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 10 אינץ ' עם נייר קלף, ולאחר מכן חמאה על הנייר ועל הצדדים של המחבת.
מניחים את אגוזי פקאן קלויים, קרקרים אפויים, ו 1 כף חמאה מומסת במעבד מזון. דופק עד מתפורר. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. הצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים שלוש חבילות 8 אונקיות של גבינת שמנת, 8 אונקיות של גבינה כחולה, ו 6 אונקיות של גבינת פרמזן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה וקרם.
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. הכה את השמנת הכבדה ו 1 כפית פלפל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)
8
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 1/2 שעות. עוגת הגבינה מוכנה כאשר הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ סביב הקצוות של המחבת, להגדיר את המחבת על מתלה תיל, ולאפשר לעוגת הגבינה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את האגסים הקצוצים,דובדבנים יבשים, חומץ בלסמי, סוכר חום, ומלח 1/4 כפית. מבשלים ומערבבים עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
דובדבנים יבשים
דיאט קרם סודה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
(צינור גדול)
12
הסר את הבצל ואת הפרי מהמחבת באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מסננים את המיץ בחזרה למחבת, ואז מועכים את הפרי בקערה עם מזלג. מבשלים את המיץ במחבת מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מעביר זיגוג לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מקציפים את החבילה 8-אונקיה הנותרת של גבינת שמנת, 4 אונקיות של גבינה כחולה, 2 אונקיות של גבינת פרמזן, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה עד חלקה.