פצפוצי חזיר קריספי
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Chicharon (cracklings חזיר) ו mazemen ביצה, Monggo con chicharon (תבשיל שעועית מונג עם cracklings חזיר), ו Bihon (מקלות אורז) עם chicharon (cracklings חזיר) ו kailan (ברוקולי סיני).
הוראות
לזרוק את פרוסות קליפת החזיר בכמה מים רותחים מומלחים ומרתיחים במשך דקה אחת.
הסר,זן, לשטוף במים קרים, ולתת לטפטף.
מערבבים פרוסות עם כמות נדיבה של מלח להתפשט באופן שווה על מחבת גיליון. צולים בתנור 204° עד פריך, 25 עד 35 דקות (להפוך cracklings מדי פעם לבשל באופן שווה).
מסננים ומגניבים על מגבות נייר ומגישים.