עוגת גבינה כתומה ורימון
מתכון עוגת גבינה כתומה ורימון ניתן להכין בערך 20 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. לכי לחנות ותקני קרם כפול, חמאה, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 263 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, עוגת גבינה עם רימון, ו עוגת גבינה עם רימון (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק את הביסקוויטים בערך או לשים אותם בשקית מזון פלסטיק למחוץ עם מערוך, או לגרגר אותם במעבד מזון לפירורים עבותים.
העברה לקערה, לערבב את החמאה נמסה קצה לתוך פח springform 23cm. באמצעות האצבעות או החלק האחורי של כף, לחץ על תערובת הביסקוויט באופן שווה כדי ליצור את הבסיס. צ ' יל עד סט, כ -30 דקות.
שים את הגבינה הרכה, גרידה, חלב וזיגוג סוכר לתוך קערה להתמזג באמצעות מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים את הקרם ומקציפים עד שהתערובת היא עקביות של פודינג עבה.
יוצקים את המילוי על בסיס הביסקוויט להתפשט באופן שווה. חזור למקרר ותירגע עד שנקבע, לפחות 4 שעות או לילה.
כדי לשרת, למעלה עם מגזרים כתומים לפזר על זרעי רימון.