עוגת גבינה כתומה עם סצומה
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז סאטסומן, חמאה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוז Satsuman, Satsuman כתום מיובש-חמוציות Chutney, ו Satsuma Pistachio Dacquoise & Satsuma Pistachio Butterercream.
הוראות
כדי להכין את הקרום, מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
שלב 3 כפות סוכר וחמאה במעבד מזון; לעבד עד אור ורך.
מוסיפים חלמון ביצה; תהליך עד חלקה.
להוסיף תערובת קמח למעבד מזון; תהליך רק עד בשילוב. לחץ היטב תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות על מתלה תיל.
שלב גבינות שמנת במעבד מזון; תהליך 30 שניות או עד חלקה.
להוסיף סוכר 3/4 כוס; תהליך 30 שניות.
מוסיפים שמנת חמוצה, קליפה ומיץ; תהליך 30 שניות.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, עיבוד היטב לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של קערה; תהליך 10 שניות.
יוצקים תערובת גבינה לתוך קרום מוכן; מניחים מחבת במחבת אפייה גדולה.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע. כבה את התנור; תן לעמוד 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מן התנור ואמבט מים; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.