עוגת גבינה מוקה בשכבות
עוגת גבינה מוקה בשכבות עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 613 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -39 גרם שומן . תמורת 2 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-25 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש מים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, קמח וקינמון טחון. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 25% . נסו את מטבל האבוקדו בשכבות , פרמזן חצילים אפויים בשכבות וסלט עוף בשכבות עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו תבנית קפיצית משומנת בקוטר 23 ס"מ על נייר כסף עבה בעובי כפול (כ-45 ס"מ מרובע). עטפו היטב את נייר הכסף סביב התבנית.
בקערה קטנה, ערבבו פירורי עוגיות וחמאה; לחצו על תחתית התבנית המוכנה. בקערה נוספת, ערבבו את גרגירי הקפה, המים החמים והקינמון; הניחו בצד.
בקערה גדולה, טורפים את גבינת השמנת, הסוכר, הקמח והווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
חלקו את הבלילה לשניים. ערבבו את השוקולד המומס למנה אחת; שפכו על הקלתית. ערבבו את תערובת הקפה לתוך הבלילה הנותרת; מורחים עם כף מעל שכבת השוקולד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; מוסיפים 2.5 ס"מ מים חמים לתבנית גדולה יותר.
אפו ב-160 מעלות צלזיוס במשך 60-65 דקות או עד שהמרכז מתייצב והחלק העליון נראה עמום.
מוציאים את תבנית הקפיצית מאמבט המים; מסירים את נייר האלומיניום. מצננים את עוגת הגבינה על רשת צינון במשך 10 דקות; משחררים את הדפנות מהתבנית בעזרת סכין. מצננים עוד שעה. מקררים למשך הלילה.
הסירו את השפה מהתבנית. להכנת הציפוי, במיקרוגל, המיסו שוקולד צ'יפס וחמאה; ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים מעל עוגת הגבינה. ניתן להוסיף פולי קפה אם רוצים.