עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת ריקוטה חלב, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו גלידת עוגת גבינה עם סירופ מנגו, עוגות לימון עם סירופ לימון בזיליקום, ו המבורגר טוחן ריחן לימון נהדר עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
עבור עוגת גבינה מנגו: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לעטוף את החלק החיצוני של מחבת 9 אינץ 'springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה. טוחנים היטב את הביסקוטי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין על מדף קירור.
מוסיפים את מחית המנגו, הביצים והסוכר והדופק עד לתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגו
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים את תערובת המנגו על הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים את מחבת springform במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
יוצקים מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
אופים עד עוגת הגבינה הוא מוצק ונע מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מעבירים את העוגה למתלה קירור כדי להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
13
מקום במקרר מגניב לחלוטין, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
1
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהסוכר מומס. לקרר את הסירופ לחלוטין. במעבד מזון לשלב את בזיליקום וסירופ מקורר. דופק עד עשבי תיבול קצוצים דק. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה.