קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום

עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום
עוגת גבינה מנגו עם סירופ לימון בזיליקום הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת ריקוטה חלב, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 22%. נסו גלידת עוגת גבינה עם סירופ מנגו, עוגות לימון עם סירופ לימון בזיליקום, ו המבורגר טוחן ריחן לימון נהדר עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מחבת springform 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
עבור עוגת גבינה מנגו: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לעטוף את החלק החיצוני של מחבת 9 אינץ 'springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם 2 שכבות של רדיד כבד חובה. טוחנים היטב את הביסקוטי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוסיפים את החמאה המומסת ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין על מדף קירור.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים את גבינת שמנת וריקוטה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מוסיפים את מחית המנגו, הביצים והסוכר והדופק עד לתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים את תערובת המנגו על הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מניחים את מחבת springform במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
יוצקים מספיק מים חמים למחבת הצלייה כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
11
אופים עד עוגת הגבינה הוא מוצק ונע מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מעבירים את העוגה למתלה קירור כדי להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
מקום במקרר מגניב לחלוטין, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
1
מניחים את הסוכר, מים, ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהסוכר מומס. לקרר את הסירופ לחלוטין. במעבד מזון לשלב את בזיליקום וסירופ מקורר. דופק עד עשבי תיבול קצוצים דק. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
פורסים את עוגת הגבינה ומניחים על צלחת הגשה.
3
טפטוף עם הסירופ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל