קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פשטידת עוף

פשטידת עוף
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך גבעולי סלרי, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: להתחיל לשים את העוף בסיר ומכסה אותו במים. מביאים את המים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. מבשלים במשך 45 דקות, ולאחר מכן להסיר את העוף מן הסיר. שים את העוף בצד כדי להתקרר לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לגרוס את העוף עם 2 מזלגות, שמירה על העצמות. עבור המניה, להחזיר את העצמות לסיר ומרתיחים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הסר את העצמות מהסיר וזרוק.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
לעוגת הסיר: כאשר אתה מוכן להשתמש במאפה טימין, להסיר מהמקפיא ולאפשר לו לשבת על הדלפק להפשיר מעט, כ -20 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
התחל על ידי דק קוצץ את הירקות. חותכים את גבעולי הסלרי לרצועות צרות, ולאחר מכן לחתוך בכיוון השני כדי ליצור קוביות בסדר. חזור על תהליך זה עם הגזר, ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
ממיסים את החמאה בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
לטגן עד הירקות מתחילים להפוך שקוף, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
10
הוסף 2 כוסות של עוף מגורר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
11
מפזרים את הקמח באופן שווה על הירקות והעוף, ומערבבים לשלב. מבשלים במשך כמה דקות, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12
יוצקים את מרק העוף, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקוביית בויון ויין אם משתמשים. הקמח ישתלב עם העוף כדי ליצור רוטב טעים. לאחר מכן, להוסיף את האפונה.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
יוצקים את הקרם ומערבבים. אפשר לתערובת לבשל על אש נמוכה, להתעבות בהדרגה, על 4 דקות. מתבלים עם הקורנית, המלח והפלפל, ומסירים מהחום. לטעום ולהתאים את התבלינים לפי הצורך. להיות בטוח שזה המלוח כראוי!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
14
יוצקים את תערובת העוף לתוך מחבת עוגה עמוקה או תבשיל קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
15
מרדדים את pastryso שזה 1 אינץ ' גדול יותר מאשר המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מניחים את הקרום על גבי תערובת העוף וחותכים חריצים קטנים בחלק העליון. לחץ על הקרום בעדינות לתוך הצדדים של המנה לאטום. אני לא דואג על ביצוע קצה מושלם על פשטידת העוף שלי כי א 'זה נראה כפרי יותר ו-ב') אני עצלן, רעב ואני רוצה לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
17
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, על 30 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
כדי להקפיא: לאפשר את המילוי להתקרר לחלוטין ואז למעלה עם הקרום. מכסים בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
הסר את פשטידת הסיר מהמקפיא, מברשת עם שטיפת ביצים (1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות מים או שמנת) ומניח ישירות בתנור f 375 מעלות ואופים עד להשחמה קלה תוססת, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. באמצעות חותך מאפה, בהדרגה לעבוד את החמאה לתוך הקמח עד התערובת דומה חלוקי נחל זעירים. צעד זה צריך לקחת 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
קלות להכות את הביצה עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף אותו לתערובת. לאחר מכן, להוסיף מים קרים וחומץ. מערבבים את התערובת יחד עד שהוא רק משולב, ולאחר מכן להסיר חצי הבצק מהקערה. (חלוקת הבצק בחצי תוצאות בשני קרומי עוגה נדיבים למדי. אם אתה רוצה קרום דק יותר, אתה יכול לחלק את הבצק לשלוש קרום.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים בשקית פלסטיק גדולה (לא חותם) ו מעט שטוח עם מערוך. זה עושה את זה הרבה יותר קל לגלגל את הקרום מאוחר יותר. לאחר השיטוח, לאטום את התיק בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
4
חזור עם החצי השני של הבצק והנח את שקיות הפלסטיק במקפיא. אני אוהב לעשות כמה קבוצות של קרום עוגה בכל פעם כך תמיד יש לי קרום מוכן ללכת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
עבור מתכונים אחרים מאשר פאי סיר זה, להסיר מן התיק ולמקם על משטח מקומח קלות. עם מערוך, להתחיל לגלגל את הבצק מהמרכז, החוצה. להיות עדין וסבלני; זה ייקח קצת זמן כדי לקבל את הבצק התגלגל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
אם אתה חושב התחתון הוא באמת דבק על פני השטח מתחת, להשתמש מרית יפה, חדה כדי לשחרר אותו ומפזרים קצת קמח נוסף על גבי. ואז להפוך אותו כדי לסיים לגלגל. זכור להתגלגל מהמרכז במשיכות בודדות, חיצוניות; לא גלגול קדימה ואחורה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
שוב עם מרית, לשחרר ולהרים את קרום העוגה בזהירות להניח אותו על מחבת עוגה. באמצעות היד שלך, טופס קל את הקרום כך שהוא מתאים בתוך המחבת חופף את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כי זה מהיר וקל, אני פשוט תוחב את הבצק העודף מתחת לטבעת. אז אתה יכול ליישם כל אפקטים דקורטיביים שאתה אוהב עד הקצה. או שאתה יכול להשאיר את זה ברור אם אתה רוצה! רק תגיד לעצמך שזה יותר כפרי ככה!
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
ממלאים את קרום העוגה במילוי ואופים על פי הוראות מתכון העוגה. לחלופין, עבור קרום אפוי מראש, למלא עם משקולות עוגה (או שעועית פינטו הניח על רדיד אלומיניום) ואופים ב 400 מעלות F עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחורפלפל שחור3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(3 מקלות) חמאה קרה(3 מקלות) חמאה קרה4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה(1/2 מקל) חמאה31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופיםגזר, קלופים3גבעולי סלריגבעולי סלרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מטגן עוף, חתוך.מטגן עוף, חתוך.1קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף1(קיבלר)(קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1sprigעלי טימין טרייםעלי טימין טריים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,מלח כשר, או יותר לפי הצורךמלח כשר, או יותר לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן או מלאימרק עוף דל נתרן או מלאי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)5(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן, אופציונלייין לבן, אופציונלי1גדולבצל צהובבצל צהוב