מניחים שישית מהתערובת על פיסת שעווה או נייר קלף ומניחים דף נוסף למעלה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
מרדדים את הבשר לתוך cutlet צורה חופשית רזה לא יותר מ 1/2 אינץ ' עבה. חזור על שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
4
מערבבים את המנטה הנותרת עם עגבניות, בצל וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
מחממים את המחבת לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טפטוף עם קצת שמן זית כדי מעיל קל. מבשלים את הקציצות עד הזהב בכל צד, 6 עד 8 דקות. נגב את המחבת והוסף התזה של מים והוסף את לחם הנאן, כמה בכל פעם, ומבשל עד פריך ומכוסה שלפוחיות בכל צד. תחצי את הנאן.
מרכיבים שתצטרך
נאן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים את הקציצות על חצי נאן עקף עם קצת סלט עגבניות מנה של יוגורט, להגדיר עוד חצי נאן על גבי כדי להשלים את הכריך שלך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
נאן
8
קבל רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של פרק זה כאן.
נאן עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שלד גרונר Veltliner (1 ליטר). יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.