עוגת גבינה מנטה שוקולד לבן
עוגת גבינה מנטה שוקולד לבן דורשת בערך 2 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-18 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. אם יש לכם קמח, גבינת שמנת, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג המולד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פילדלפיה שוקולד לבן-עוגת גבינה מנטה, שוקולד לבן מנטה קליפת גבינה, ו שוקולד לבן מנטה עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -300 עם 2 מתלים על השלבים הנמוכים ביותר.
שלב בקערה פירורים, חמאה ו 1/2 כוס סוכר. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של 10 אינץ'. תבנית קפיצית; מניחים בצד.
מערבבים גבינת שמנת הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר בקערה של מערבל לעמוד על מהירות נמוכה (לא שוט או להוסיף אוויר).
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מגרדים קערה בין תוספות.
יוצקים שמנת, שוקולד, לחלץ ומערבבים רק כדי למזג.
שים גיליון אפייה מסגרת על המדף התחתון ולמלא באמצע הדרך עם מים. הגדר עוגה על מתלה מעליו.
אופים עד העליון מוגדר אבל מרכז עדיין מתנועע מעט כאשר מזועזע, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
תן מגניב על מתלה 1 שעה. מצננים 3 שעות ועד 3 ימים לפני ההגשה. להגשה מפזרים סוכריות וחותכים בסכין חמה ורטובה.