עוגת גבינה מסקרפונה עם זיגוג ריבס ותותים מצופים שוקולד
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, קליפת לימון, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה ממולאת שוקולד מצופה תותים, עוגת גבינה Ricotta Mascarpone עם קומפוט ריבס ריחני כתום, ו תותים מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. תרסיס 9 אינץ 'בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורים, סוכר וקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה ומערבבים כדי להתמזג. לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון (לא הצדדים) של מחבת.
אופים עד הקרום מוגדר, על 10 דקות. מגניב לגמרי. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד חלקה.
הוסף מסקרפונה והכה עד חלקה.
מערבבים בקמח. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מערבבים וניל, מיץ לימון, קליפת לימון, ומלח.
אופים עוגת גבינה עד נפוח סביב הקצוות והמרכז זז מעט כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות (המרכז עשוי ליפול סדק), על 1 שעה. כבה את התנור; השאר את העוגה בתנור עם דלת סגורה 1 שעה.
להעביר עוגה למתלה מגניב לחלוטין. מערבבים שמנת חמוצה עד חלקה; להפיץ על גבי עוגה. מקררים את העוגה בן לילה.
מערבבים ריבס, תותים, סוכר, 2/3 כוס מים, ומיץ לימון בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית חום ומבשלים עד ריבס הוא מכרז, על 9 דקות.
הסר מהחום; תן מגניב 10 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת להגדיר מעל כוס מדידה 4 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ 1 1/2 כוסות נוזל. חזור 1 1/2 כוסות נוזל לסיר אותו; להביא להתבשל מעל חום בינוני.
מקציף קורנפלור ו 3 כפות מים להתמזג בקערה קטנה; מוסיפים לנוזל בסיר; מקציפים כל הזמן עד תערובת רותחים ומתעבה, כ 6 דקות.
יוצקים זיגוג לתוך קערה קטנה; צמרמורת עד קר, על 2 שעות.
מורחים זיגוג על עוגת גבינה. מקררים עוגת גבינה לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
קו גיליון אפייה קטן עם נייר שעווה. מערבבים שוקולד על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד חלקה.
הסר שוקולד מעל מים. טובלים תותים באמצע הדרך לתוך שוקולד נמס. בעדינות לנער את עודף שוקולד; מקום על גיליון מוכן. צ ' יל עד שוקולד מוגדר, כ -30 דקות ועד 6 שעות.
מניחים תותים בקצה העליון של העוגה.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.