עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום קשיו קלוי ורוטב קרמל פסיפלורה
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 387 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם $1.07 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה מסקרפונה עם קרום קשיו קלוי ורוטב קרמל פסיפלורה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, זנגביל טחון, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת גבינה עם פירות פסיפלורה ברוטב וניל, עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. לעטוף מחוץ מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים עם 2 שכבות של רדיד חובה כבדה. טוחנים קשיו דק וסוכר חום במעבד.
מוסיפים קמח, מלח ותבלינים; מערבבים 5 שניות.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
הוסף חלמון ביצה; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק מעל התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד חום זהוב, כ -30 דקות. קרום מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. לגרד זרעים שעועית וניל. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח תערובת גבינה עד חלקה ורך.
הוסף גבינת מסקרפונה ושמנת חמוצה; הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב, גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם.
מוסיפים ביצים 2 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מניחים מחבת springform במחבת צלייה גדולה. מילוי מחבת צלייה עם מספיק מים חמים לבוא חצי במעלה הצדדים של מחבת springform.
מניחים מחבת צלייה עם עוגת גבינה בתנור; מחבת צלייה מצופה בנייר כסף.
לאפות עוגת גבינה 30 דקות. הרם קצה נייר כדי לאפשר קיטור לברוח; לכסות שוב.
אופים עוגה 30 דקות. הרם רדיד שוב; לכסות שוב.
אופים עד העוגה מוגדר באופן רופף אבל מילוי jiggles בכל רחבי כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, הרמת רדיד כל 10 דקות, כ -30 דקות יותר.
מקום על המדף; מגניב 1 שעה. מקררים חשופים עד קור, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור בקירור.)
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגת גבינה.
טפטוף כל טריז עם רוטב קרמל חם. כף כמה פירות לצד ומגישים.
* גבינת שמנת איטלקית, זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.