עוגת גבינה מערבולת בראוניז
המתכון עוגת גבינה מערבולת בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, בתוספת 4 כפות סוכר מגורען, שוקולד מריר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז, דלעת עוגת גבינה מערבולת בראוניז, ו צבים עוגת גבינה מערבולת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז 9-על ידי 9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה להגדיר על מחבת של מים רותחים, להמיס חמאה עם שוקולד עד חלקה.
הסר מן החום לטאטא במלח, 3/4 כוס סוכר, 2 ביצים, 1 כפית וניל, שמנת חמוצה.
מוסיפים קמח, קקאו ואבקת אפייה לקערה ומקציפים עד לקבלת חלקה. טיפות של הבלילה לתוך המחבת. אל תתפשטי.
בקערה גדולה נוספת, מערבבים גבינת שמנת עם הנותרים 4 כפות סוכר עד חלקה ללא גושים.
לטאטא בכפית הנותרים וניל וביצה שנותרה. זרקי כתמים של עוגת גבינה לתוך מחבת בכל אחד מהכתמים או הסדקים הריקים.
באמצעות סכין חמאה או מרית אופסט, חובטים מערבולת יחד.
אופים עד רק להגדיר, 20 עד 25 דקות.