עוגת גבינה מערבולת פטל
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 415 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, פטל מופשר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת פטל, עוגת גבינה מערבולת פטל, ו עוגת גבינה מערבולת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. קרקרים פולסים במעבד מזון עד לטחון דק.
להוסיף שמן ומים; דופק עד טופס גושים. לחץ פירורים לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד בצד של המחבת.
אופים עד ריחני (כ 10 דקות). מגניב על המדף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
תהליך פטל במעבד מזון עם 2 כפות סוכר עד חלקה. מסננים טהורים לסיר קטן. מרתיחים תערובת במשך 3 דקות, עד מעובה מעט. מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה של מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת ונשאר 1/4 כוסות סוכר עד חלקה (כ 5 דקות).
מוסיפים שמנת חמוצה ומכה עד רק בשילוב.
מוסיפים ביצים ואז חלבונים ביצה, אחד בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת לשלב.
מוסיפים קמח, וניל, גרידת לימון ומלח ומערבבים עד לשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ואז מניחים עוגת גבינה למחבת צלייה. זרוק כפיות של פטל טהור על גבי עוגת גבינה. באמצעות שיפוד עץ או סכין, לסובב את הטהור.
מניחים מחבת קלייה בתנור ומוסיפים מים חמים למחבת צלייה לעומק של 2 אינץ'.
אופים עד העוגה מוגדרת אבל המרכז עדיין מתנועע (כ 1 שעה, 10 דקות). כבה את התנור. עוגת גבינה מגניבה בתנור סגור למשך 30 דקות.
הסר מחבת springform מאמבט מים. הפעל סכין סביב קצה המחבת; מגניב לטמפרטורת החדר. צ ' יל עד המשרד (לפחות 6 שעות) לפני התגלגלות.