עוגת גבינה מצופה שוקולד.
מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. אם יש לכם פקאן, סוכר, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: עוגיות עוגת גבינה מצופות שוקולד, עוגיות עוגת גבינה מצופות שוקולד, ו עוגת גבינה מצופה שוקולד תות ביס.
הוראות
תנור חום כדי 149°. קו 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם רדיד כבד אז רדיד משתרע על הצדדים של מחבת. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בתחתית מחבת מרוססת מרופדת בנייר כסף.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את חומרי המילוי הנותרים; מכים עד לקבלת חלקה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד הקצוות נקבעים. המרכז יהיה רך אבל ייקבע כאשר מגניב. מקררים 1 1/2 שעות או עד מקורר. להקפיא עוגת גבינה על 2 שעות או עד המשרד.
הסר עוגת גבינה מחבת על ידי הרמת רדיד.
חותכים ל 48 חתיכות; להסיר מסכל ומניח על גיליון נייר שעווה.
בסיר 1 ליטר, ממיסים מרכיבים ציפוי על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה. מגניב 2 עד 3 דקות או עד מקורר מעט.
חנית כל ביס עוגת גבינה עם מזלג; לטבול שוקולד נמס כדי לכסות את הקרקעית ואת הצדדים, לתת עודפי לטפטף.
כפית על 1 כפית שוקולד נמס על כל ביס, להחליק את החלק העליון עם גב של כף.
בואו לעמוד על 20 דקות או עד המשרד. לאחסן במקרר.