עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת גבינה משיש חלבית שוקולד. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 42 גרם שומן ובסך הכל 566 קלוריות . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.אנשים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-39 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי קרקר שוקולד גרהם, גבינת שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות . עם ציון של 30% , המנה הזו גרועה למדי. עוגת גבינה שיש שוקולד , עוגת גבינה שיש שוקולד ועוגת גבינה שיש שוקולד דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). עוטפים את החלק החיצוני של תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ' בנייר אלומיניום.
מערבבים בקערה את פירורי קרקר השוקולד, 3 כפות סוכר והחמאה עד לאיחוד יסודי; מהדקים לתחתית התבנית הקפיצית.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור. הפעל את חום התנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס).
בקערת מיקסר מקציפים את גבינת השמנת מספר שניות במיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה וחלקה. מקציפים פנימה 3/4 כוס סוכר ואת הקמח עד שהתערובת חלקה; טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, ולאחר מכן את החלב ותמצית הווניל. מקציפים את מלית גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה מאוד, כ-3 דקות.
כף 2/3 ממלית גבינת השמנת לתוך התבנית הקפיצית בשכבה אחידה על הקרום. ממיסים 3 אונקיות של שוקולד צ'יפס על אש נמוכה בסיר, תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים פנימה את השליש הנותר של המילוי.
יוצקים את מלית השוקולד בתבנית מערבולת על המילוי הלבן; השתמש בסכין שולחן כדי לחתוך את המילוי ולערבל אותו לעיצוב שיש דקורטיבי.
מניחים את התבנית הקפיצית לתבנית צלייה ומוסיפים מספיק מים לתבנית הצלייה כדי להגיע לעומק של 1 סנטימטר.
מכניסים לתנור את התבנית הקפיצית עם אמבט המים של תבנית הצלייה ואופים עד שהמילוי מתייצב, 40 עד 45 דקות.
בסיום האפייה, מוציאים את התבנית מאמבט המים ומניחים את התבנית על רשת צינון למשך 10 דקות; להסיר נייר כסף מסביב לתבנית. משחררים את שולי עוגת הגבינה מהתבנית בעזרת סכין דקה וחדה. משחררים את הקפיץ מהתבנית, מסירים את הטבעת ומניחים לעוגת הגבינה להתקרר עוד 15 דקות. עוטפים את עוגת הגבינה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לקירור, לפחות שעתיים.
להכנת ציפוי, ממיסים 8 אונקיות של שוקולד צ'יפס בסיר על אש נמוכה, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה עד לקבלת תערובת חלקה ומשולבת היטב. מקפיאים את עוגת הגבינה עם הציפוי ושומרים במקרר 10 דקות להתייצבות הציפוי לפני ההגשה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.