עוגת גבינה ניו-יורקית.
עוגת גבינה ניו-יורקית. צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. . גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קרם, פירורי קרקר גראם טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים פירורי קרקר גרהם, אגוזי מלך, קינמון וחמאה מומסת יחד. לחץ על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מערבבים 3 ביצים מוכות היטב, גבינת שמנת, סוכר, מלח, וניל ותמצית שקדים. הכה עד חלקה. מערבבים את השמנת החמוצה ויוצקים לתוך קרום הפירורים.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 35 דקות או רק עד שנקבע. מגניב. תרגע טוב, בערך 4 או 5 שעות. המילוי יהיה רך. ניתן לשמש כפי שהוא או עקף עם ציפוי הפרי האהוב עליך או זיגוג.