עוגת גבינה עבה, צפופה, בסגנון מסעדה
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', פירורי קרקרים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידה צפופה, לעיסה ועשירה בסגנון ניו אינגלנד, עוגת גבינה עם לימון עבה שייק, ו סלסה בסגנון מסעדה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם ספריי בישול.
מפזרים פירורי קרקר גרהם על הקרקעית.
שלב ביצה וגבינת קוטג ' בבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה. בהדרגה להתמזג גבינת שמנת. לשים תערובת בקערה ולהקציף בסוכר, חמאה מומסת, קורנפלור, שמנת חמוצה, מיץ לימון ווניל.
יוצקים למחבת מוכנה ואופים על המדף המרכזי במשך 1 שעה 15 דקות או עד קצה הוא מוצק. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור שעה בדיוק כדי להתקרר.
מערבבים עמילן תירס, מים, סירופ תירס ותותים כתושים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח במשך 1 דקה. מתח. מערבבים 1 כפית מיץ לימון. לארגן שלם (או שאתה יכול לחתוך אותם) תותים טריים מעל עוגת גבינה. מכסים תותים בזיגוג.