עוגת גבינה עם בטטה צלויה עם קרם מייפל
מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 16 . לך לחנות ותביא קצפת, ג'ינג'ר טחון, בטטות עם בשר כתום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה בטטה מייפל ללא גלוטן עם תחתית עוגת זנגביל וציפוי מרשמלו חמוץ שמנת, עוגת גבינה עם מייפל בטטה, ו לחמניות בטטה עם זיגוג קרם מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375 (הסעה לא מומלצת). מקלפים תפוחי אדמה מתוקים וחותכים לחצי לאורכו.
מניחים בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' ומברשת עם חמאה מומסת.
אופים עד תפוחי אדמה רכים כאשר לחוץ, 45 עד 55 דקות.
אופים באותו תנור עם תפוחי אדמה עד השחמה קלה בכל רחבי, 10 עד 12 דקות.
לגרד כתמים חרוכים מתפוחי אדמה, ואז לחתוך תפוחי אדמה לחתיכות. מערבולת במעבד מזון או מחית בקערה עם מיץ לימון עד חלקה. שמור כוס 1; שמור כל תוספת לשימוש נוסף.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
בקערה, עם מיקסר במהירות גבוהה, מקציפים גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה להכות בסוכרים מגורענים וחומים, גירוד למטה הצדדים של קערה מדי פעם, עד תערובת מעורבב היטב וחלק. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב.
מוסיפים תערובת בטטה שמורה, שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, סירופ מייפל, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
לעטוף את החלק התחתון של מחבת עוגת גבינה עם רדיד כבד, לחיצה על הצדדים.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום. שים מחבת עוגת גבינה במחבת קלייה 12 על 15 אינץ 'לפחות 2 אינץ' עמוק. הגדר מחבתות בתנור ושופכים מספיק מים רותחים למחבת צלייה לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של מחבת עוגת גבינה.
אופים עד העוגה בקושי מתנועע במרכז כאשר בעדינות מזועזע, כ 55 דקות.
הסר מחבתות מהתנור. הרם מחבת עוגת גבינה מחבת צלייה ולתת להתקרר לחלוטין על מדף, על 1 שעה, ואז להירגע עד קר, לפחות 1 1/2 שעות, או עד 3 ימים (לכסות פעם קרה).
עד 6 שעות לפני ההגשה, לחתוך סביב בתוך שפת פאן לשחרר עוגה; להסיר שפה. עם שקית מאפה, אגורות של קרם מייפל על עוגה. או מגישים קרם מייפל בנפרד, לכפית על כל טריז.
קרום פקאן: מערבולת 1/4 כוס קצוץ גס פקאן בבלנדר עד הקרקע דק; אתה צריך 1/4 כוס. בקערה, לערבב פקאן, 1 1/4 כוסות פירורי קרקר גרהם בסדר, 2 כפות סוכר, ו 5 כפות חמאה מומסת.
יוצקים למחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת (2 1/4 ב. גבוה). לחץ על תערובת באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
קרם מייפל: בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות 3/4 כוס שמנת עד טופס פסגות נוקשה. במהירות נמוכה, לנצח בסירופ מייפל 1/4 כוס רק עד מעורבב.