קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר ואשכולית ורודה

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר ואשכולית ורודה
והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, ג'ינג'ר הקרקע, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, אשכולית ורודה ופמוט כתום עם יוגורט ג'ינג'ר, ו אשכולית ורודה, אננס וג'ינג'ר ספרקלר {אתגר הידרציה}.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קרקרים וסוכר במעבד לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
להוסיף 1/2 כוס חמאה. להתמזג עד פירורים להחזיק יחד; לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים את הקרום עד תחילת הצבע, על 15 דקות; מפזרים ג ' ינג ' ר קצוץ. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחסנית 3 גיליונות ארוכים של רדיד רחב 18 אינץ ' על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים סיר עוגה במרכז. מקפלים לסכל הדוק את הצדדים של פאן.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
להביא שמנת וג ' ינג ' ר טרי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2
הסר מהחום; כיסוי. תלול 30 דקות. קרם לחות. מערבבים משמר 1 כף מים בסיר קטן מעל חום בינוני עד משמר להמס; זן לתוך קערה קטנה. להשליך מוצקים; ריבת ג ' ינג ' ר מילואים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים בסוכר, זנגביל טחון, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הוסף 2 כפות ג ' ינג 'ר ג' לי והכה עד מעורבב. בהדרגה להכות בקרם מתוח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
מעבירים לקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי דרך הצדדים של מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
מניחים עוגה באמבט מים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עוגה עד להגדיר בעדינות, השחמה על גבי, ומתחיל לפצח בקצוות, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים עוגה חמה, חשופה, במקרר וצינה לילה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור על העוגה מקוררת. חנות ג ' ינג 'ר ג' לי בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1
קו צלחת גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
חותכים את כל הקליפות והאשכוליות. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר מקטעים; מקום על מגבות נייר כדי לנקז. מכסים במגבות נייר נוספות, לוחצים לספוג נוזל עודף. האם קדימה יכול להיות מוכן 8 שעות קדימה. תרגע, מחליף מגבות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים סביב הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים 1/4 כוס ג ' ינג 'ר ג' לי מעל מילוי; למעלה עם אשכולית, ואז מברשת עם ג ' ינג 'ר ג' לי.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 שעה קדימה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ