קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר ואשכולית ורודה

עוגת גבינה עם ג'ינג'ר ואשכולית ורודה
והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, ג'ינג'ר הקרקע, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, אשכולית ורודה ופמוט כתום עם יוגורט ג'ינג'ר, ו אשכולית ורודה, אננס וג'ינג'ר ספרקלר {אתגר הידרציה}.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים קרקרים וסוכר במעבד לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף 1/2 כוס חמאה. להתמזג עד פירורים להחזיק יחד; לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את הקרום עד תחילת הצבע, על 15 דקות; מפזרים ג ' ינג ' ר קצוץ. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחסנית 3 גיליונות ארוכים של רדיד רחב 18 אינץ ' על משטח עבודה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים סיר עוגה במרכז. מקפלים לסכל הדוק את הצדדים של פאן.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
להביא שמנת וג ' ינג ' ר טרי לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2
הסר מהחום; כיסוי. תלול 30 דקות. קרם לחות. מערבבים משמר 1 כף מים בסיר קטן מעל חום בינוני עד משמר להמס; זן לתוך קערה קטנה. להשליך מוצקים; ריבת ג ' ינג ' ר מילואים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים בסוכר, זנגביל טחון, וניל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הוסף 2 כפות ג ' ינג 'ר ג' לי והכה עד מעורבב. בהדרגה להכות בקרם מתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
מעבירים לקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
7
מניחים מחבת עוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת צלייה לבוא חצי דרך הצדדים של מחבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
מניחים עוגה באמבט מים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים עוגה עד להגדיר בעדינות, השחמה על גבי, ומתחיל לפצח בקצוות, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
מניחים עוגה חמה, חשופה, במקרר וצינה לילה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור על העוגה מקוררת. חנות ג ' ינג 'ר ג' לי בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1
קו צלחת גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
חותכים את כל הקליפות והאשכוליות. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר מקטעים; מקום על מגבות נייר כדי לנקז. מכסים במגבות נייר נוספות, לוחצים לספוג נוזל עודף. האם קדימה יכול להיות מוכן 8 שעות קדימה. תרגע, מחליף מגבות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים סביב הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים 1/4 כוס ג ' ינג 'ר ג' לי מעל מילוי; למעלה עם אשכולית, ואז מברשת עם ג ' ינג 'ר ג' לי.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 שעה קדימה. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ