עוגת גבינה עם דלעת
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3460 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, allspice הקרקע, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
1 פקאן דופק, קמח, סוכר, ופירורים במעבד מזון.
מוסיפים חמאה וחלמון ביצה. דופק עד התערובת היא הומוגנית. לחץ לתחתית 9 " מחבת springform ואופים במשך 10 דקות ב 191°.
מסננים או מסננים כל נוזל מ purée דלעת. קח purée דלעת ולמקם על כמה שכבות של מגבות נייר. מכסים עם כמה שכבות של מגבות נייר ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בעדינות כמה שיותר נוזל כפי שאתה יכול מן פירה. לא כי אתה כנראה לעבור הרבה מגבות נייר (יכול להשתמש מגבות תה מדי). שתי פחיות 15 גרם של דלעת puréed צריך להניב קצת יותר מ 2 כוסות של פירה, עם עודף לחות הוסרה. אתה רוצה בדיוק 2 כוסות של פירה.3
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל טחון, אגוז מוסקט מגורד, ו allspice בקערה בינונית. עם כף עץ (אין צורך במיקסר עבור צעד זה), לערבב את המלח, פירה דלעת, וניל, בורבון. הכה בביצים.4 בקערה גדולה, (עוזר להשתמש במיקסר עבור שלב זה) לשלב את גבינת שמנת והסוכר החום עד מוקרם באופן מלא וחלק (אין גושים). בהדרגה להוסיף את תערובת הדלעת עד משולב לחלוטין. להביא קומקום של מים לרתיחה.5
מניחים מחבת springform אפוי קרום באמצע שתי שכבות של יריעות גדולות של רדיד אלומיניום (כדי לעזור למנוע לחות אמבט מים דולף למחבת). מקפלים את רדיד אלומיניום את הצדדים של המחבת לקצץ.
מניחים את המחבת עטופה אלומיניום במחבת צלייה גדולה (גדולה מספיק כך שיש מקום בכל הצדדים).
יוצקים את תערובת גבינת שמנת דלעת למחבת springform. 6
מניחים את מחבת הקלייה המכילה את מחבת springform בתנור 163° על המדף האמצעי.
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת כך שהוא מגיע באמצע הצד של מחבת springform. מבשלים 1 1/2 שעות. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה.
בואו עוגת הגבינה לשבת בתנור, קירור במשך שעה נוספת. ואז להסיר מהתנור ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, צמרמורת במשך כמה שעות במקרר, רצוי בין לילה. 7 כאשר מוכן לשרת, בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform. כדי לעשות זאת היטב, אני ממליץ על טיפ של דורי גרינספן בספרה אפייה: מהבית שלי לשלך. כדי לעזור להבטיח כי העוגה לא מקל על הצד הקפיץ כמו שאתה לפתוח אותו, תחילה להפעיל סכין קהה סביב העוגה ולאחר מכן לחמם את הצדדים של המחבת עם מייבש שיער. ואז בזהירות לפתוח את springform ולהרים את הצדדים.
מגישים עוגת גבינה עם רוטב קרמל, אגוזי פקאן מסוכרים, וקצפת.