והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3460 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, allspice הקרקע, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
1
1 פקאן דופק, קמח, סוכר, ופירורים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה וחלמון ביצה. דופק עד התערובת היא הומוגנית. לחץ לתחתית 9 " מחבת springform ואופים במשך 10 דקות ב 191°.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולתת מגניב. 2
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מסננים או מסננים כל נוזל מ purée דלעת. קח purée דלעת ולמקם על כמה שכבות של מגבות נייר. מכסים עם כמה שכבות של מגבות נייר ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בעדינות כמה שיותר נוזל כפי שאתה יכול מן פירה. לא כי אתה כנראה לעבור הרבה מגבות נייר (יכול להשתמש מגבות תה מדי). שתי פחיות 15 גרם של דלעת puréed צריך להניב קצת יותר מ 2 כוסות של פירה, עם עודף לחות הוסרה. אתה רוצה בדיוק 2 כוסות של פירה.3
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל טחון, אגוז מוסקט מגורד, ו allspice בקערה בינונית. עם כף עץ (אין צורך במיקסר עבור צעד זה), לערבב את המלח, פירה דלעת, וניל, בורבון. הכה בביצים.4 בקערה גדולה, (עוזר להשתמש במיקסר עבור שלב זה) לשלב את גבינת שמנת והסוכר החום עד מוקרם באופן מלא וחלק (אין גושים). בהדרגה להוסיף את תערובת הדלעת עד משולב לחלוטין. להביא קומקום של מים לרתיחה.5
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים מחבת springform אפוי קרום באמצע שתי שכבות של יריעות גדולות של רדיד אלומיניום (כדי לעזור למנוע לחות אמבט מים דולף למחבת). מקפלים את רדיד אלומיניום את הצדדים של המחבת לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים את המחבת עטופה אלומיניום במחבת צלייה גדולה (גדולה מספיק כך שיש מקום בכל הצדדים).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים את תערובת גבינת שמנת דלעת למחבת springform. 6
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
מניחים את מחבת הקלייה המכילה את מחבת springform בתנור 163° על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת כך שהוא מגיע באמצע הצד של מחבת springform. מבשלים 1 1/2 שעות. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו עוגת הגבינה לשבת בתנור, קירור במשך שעה נוספת. ואז להסיר מהתנור ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, צמרמורת במשך כמה שעות במקרר, רצוי בין לילה. 7 כאשר מוכן לשרת, בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform. כדי לעשות זאת היטב, אני ממליץ על טיפ של דורי גרינספן בספרה אפייה: מהבית שלי לשלך. כדי לעזור להבטיח כי העוגה לא מקל על הצד הקפיץ כמו שאתה לפתוח אותו, תחילה להפעיל סכין קהה סביב העוגה ולאחר מכן לחמם את הצדדים של המחבת עם מייבש שיער. ואז בזהירות לפתוח את springform ולהרים את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים עוגת גבינה עם רוטב קרמל, אגוזי פקאן מסוכרים, וקצפת.