והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3460 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, allspice הקרקע, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
מוסיפים חמאה וחלמון ביצה. דופק עד התערובת היא הומוגנית. לחץ לתחתית 9 " מחבת springform ואופים במשך 10 דקות ב 191°.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור ולתת מגניב. 2
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מסננים או מסננים כל נוזל מ purée דלעת. קח purée דלעת ולמקם על כמה שכבות של מגבות נייר. מכסים עם כמה שכבות של מגבות נייר ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט בעדינות כמה שיותר נוזל כפי שאתה יכול מן פירה. לא כי אתה כנראה לעבור הרבה מגבות נייר (יכול להשתמש מגבות תה מדי). שתי פחיות 15 גרם של דלעת puréed צריך להניב קצת יותר מ 2 כוסות של פירה, עם עודף לחות הוסרה. אתה רוצה בדיוק 2 כוסות של פירה.3
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
לטאטא יחד את הקמח, קינמון, זנגביל טחון, אגוז מוסקט מגורד, ו allspice בקערה בינונית. עם כף עץ (אין צורך במיקסר עבור צעד זה), לערבב את המלח, פירה דלעת, וניל, בורבון. הכה בביצים.4 בקערה גדולה, (עוזר להשתמש במיקסר עבור שלב זה) לשלב את גבינת שמנת והסוכר החום עד מוקרם באופן מלא וחלק (אין גושים). בהדרגה להוסיף את תערובת הדלעת עד משולב לחלוטין. להביא קומקום של מים לרתיחה.5
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מניחים מחבת springform אפוי קרום באמצע שתי שכבות של יריעות גדולות של רדיד אלומיניום (כדי לעזור למנוע לחות אמבט מים דולף למחבת). מקפלים את רדיד אלומיניום את הצדדים של המחבת לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
7
מניחים את המחבת עטופה אלומיניום במחבת צלייה גדולה (גדולה מספיק כך שיש מקום בכל הצדדים).
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
יוצקים את תערובת גבינת שמנת דלעת למחבת springform. 6
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
מניחים את מחבת הקלייה המכילה את מחבת springform בתנור 163° על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
יוצקים מים רותחים לתוך המחבת כך שהוא מגיע באמצע הצד של מחבת springform. מבשלים 1 1/2 שעות. כבו את חום התנור והניחו את דלת התנור פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו עוגת הגבינה לשבת בתנור, קירור במשך שעה נוספת. ואז להסיר מהתנור ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר התקרר, צמרמורת במשך כמה שעות במקרר, רצוי בין לילה. 7 כאשר מוכן לשרת, בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform. כדי לעשות זאת היטב, אני ממליץ על טיפ של דורי גרינספן בספרה אפייה: מהבית שלי לשלך. כדי לעזור להבטיח כי העוגה לא מקל על הצד הקפיץ כמו שאתה לפתוח אותו, תחילה להפעיל סכין קהה סביב העוגה ולאחר מכן לחמם את הצדדים של המחבת עם מייבש שיער. ואז בזהירות לפתוח את springform ולהרים את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים עוגת גבינה עם רוטב קרמל, אגוזי פקאן מסוכרים, וקצפת.