עוגת גבינה עם יוגורט דבש
מתכון עוגת גבינה יוגורט דבש יכול להתבצע כ 1 שעה ו 55 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביסקוויטים אמרטי, שקדים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גבינה יוגורט עם קרום לחם קצר כתום ודבש Chambord, קציר דבש ואננס צלוי בדבש עם יוגורט ופיסטוקים, ו עוגת גבינה יוגורט.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
לרסק את הביסקוויטים ואת רוב השקדים בתוך שקית מזון פלסטיק באמצעות מערוך.
מערבבים עם החמאה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת עמוקה, אליפסה, 23 ס " מ (או משהו דומה בגודל פח צלייה, צלחת אפייה או פח עוגה יעבוד).
אופים במשך 10 דקות עד פריך.
מערבבים או מחית יחד את היוגורט ואת המסקרפונה, ואז לטאטא את הביצים, אחד בכל פעם. מערבבים את מיטב הלימון ותפוז, ולאחר מכן מערבבים ברוב הדבש, בהזמנת כ 3 כף.
מורחים על בסיס הביסקוויט, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומבשלים 1 hr.
הסר את רדיד ומבשל במשך 15 דקות יותר עד מוזהב קלות ואת הדף הוא המשרד עם רק את התנודדות הקלה באמצע. השאר לקרר. ניתן לשמור במקרר עד 2 ימים.
כדי לשרת, לפזר עם שקדים, טפטוף על הדבש הנותר, ולמסור פירות טריים ללכת עם זה.