קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

אפונה מרוסקת עם ברוסקטה מנטה

אפונה מרוסקת עם ברוסקטה מנטה
המתכון ניפץ אפונה עם ברוסקטה מנטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם באגט, שמן זית, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברוסקטה אפונה מרוסקת עם נענע, ברוסקטה אבוקדו ועגבניה מרוסקת, ו ברוסקטה עם מוצרלאן ופאבים טריים מרוסקים.

הוראות

1
תחתוך חצי באגט.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הסיבובים על תבנית אפייה ומטגנים אותם עד שהם זהובים חום (כ 1 1/2 דקות לכל צד). לעבד את האפונה במעבד מזון עד קצוצה בערך. מערבבים את המנטה, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים את התערובת על סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
4
מקשטים את הברוסקטה עם עלי נענע טריים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך