עוגת גבינה עם לימון ריקוטה עם ציפוי תות
מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, ביצים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תות-ארוגולה עם ציפוי ריקוטה, עוגת גבינה ריקוטה של Ducca עם ציפוי פריך סוכר חום, ו עוגת גבינה ליים עם ציפוי מרגריטה תות.
הוראות
מפזרים פירורי לחם לתוך מחבת springform 9 אינץ משומן. מחבת לעטוף בחתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה; לסכל את הצדדים של מחבת. הגדר מחבת במחבת צלייה גדולה.
תערובת ריקוטה, שמנת חמוצה, וסוכר במעבד מזון; דופק עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה. לגרד תערובת לתוך קערה גדולה.
מוסיפים ביצים ואת 3 המרכיבים הבאים במעבד מזון; דופק עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה עם תערובת ריקוטה, ערבוב עד מעורבב.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
מניחים מחבת צלייה על מתלה תנור במרכז.
יוצקים על 1/2 אינץ מים רותחים למחבת.
אופים על 1 שעה ו 20 דקות או עד העוגה מוגדר סביב הקצוות וזהב קל על גבי. (המרכז ינענע מעט.)
הסר מחבת עוגה מנייר כסף, להיות זהיר של מים חמים במחבת צלייה. תריץ סכין חדה מסביב לעוגה. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 30 דקות.
מניחים על מתלה במקרר; לתת מגניב במחבת לילה.
מגישים טריזים לחתוך עם ציפוי תות.