עוגת גבינה עם לימונצ'לו ריבועים
ריבועי עוגת גבינה Limoncello דורש על 11 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 467 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם רכשת ביסקוטי, גבינת שמנת, ביצים vanillan extract4, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה, עוגת גבינה בלי עוגות לימונצ'לו, ו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס את החלק התחתון של 9 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
טוחנים היטב את הביסקוטי במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה המומסת וכף 1 של גרידת לימון, ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן.
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין על מדף קירור.
מערבבים את הריקוטה במעבד מזון נקי עד חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת והסוכר ומתמזגים היטב, עוצרים את המכונה מדי פעם ומגרדים את הצדדים של קערת העבודה. תערובת בלימונצ ' לו, וניל, ונותר 2 כפות של גרידת לימון.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ודופק רק עד מעורבב. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
יוצקים את תערובת הגבינה על הקרום במחבת.
מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת הצלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של תבנית האפייה.
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר).
להעביר את העוגה למתלה; מגניב 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.
* ליקר לימונצ ' לו ניתן למצוא ברוב חנויות המשקאות ובמחלקת המשקאות של כמה שווקים מיוחדים. אם ליקר לימונצ 'לו אינו זמין בחנויות הקרובות אליכם, השתמשו במתכון הבא להכנת ליקר לימונצ' לו משלכם.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את הקליפה מן הלימונים ברצועות ארוכות (שמור את הלימונים לשימוש אחר). באמצעות סכין חדה קטנה, לקצץ את הדגש הלבן מקליפות הלימון; להשליך את המעשר.
מניחים את קליפות לימון קנקן 2 ליטר.
יוצקים את הוודקה על הקליפות ומכסים בניילון נצמד. תלול את קליפות לימון בוודקה במשך 4 ימים בטמפרטורת החדר.
מערבבים את המים והסוכר בסיר גדול על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות. מגניב לגמרי.
יוצקים את סירופ הסוכר על תערובת הוודקה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
מסננים את הלימונצ ' לו דרך מסננת רשת. זרוק את הקליפות.
תעביר את הלימונצ ' לו לבקבוקים. לאטום את הבקבוקים ולאוורר עד קר, לפחות 4 שעות ועד 1 חודש.
זמן הכנה לא פעיל: 4 ימים ו-4 שעות