קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם לימונצ'לו ריבועים

עוגת גבינה עם לימונצ'לו ריבועים
ריבועי עוגת גבינה Limoncello דורש על 11 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 467 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם רכשת ביסקוטי, גבינת שמנת, ביצים vanillan extract4, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה, עוגת גבינה בלי עוגות לימונצ'לו, ו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס את החלק התחתון של 9 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
טוחנים היטב את הביסקוטי במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מוסיפים את החמאה המומסת וכף 1 של גרידת לימון, ומעבדים עד שהפירורים נרטבים. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא הצדדים) של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים עד הקרום הוא זהוב, על 15 דקות. לקרר את הקרום לחלוטין על מדף קירור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
6
מערבבים את הריקוטה במעבד מזון נקי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיפים את גבינת השמנת והסוכר ומתמזגים היטב, עוצרים את המכונה מדי פעם ומגרדים את הצדדים של קערת העבודה. תערובת בלימונצ ' לו, וניל, ונותר 2 כפות של גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לימוןגרידת לימון
לימונצ ' לולימונצ ' לו
ונילוניל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ודופק רק עד מעורבב. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים את תערובת הגבינה על הקרום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את תבנית האפייה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת הצלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
אופים עד עוגת הגבינה הוא זהוב ומרכז העוגה זז מעט כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (העוגה תהפוך המשרד כאשר הוא קר).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
להעביר את העוגה למתלה; מגניב 1 שעה. מקררים עד עוגת הגבינה קר, לפחות 8 שעות ועד 2 ימים.
14
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.
15
* ליקר לימונצ ' לו ניתן למצוא ברוב חנויות המשקאות ובמחלקת המשקאות של כמה שווקים מיוחדים. אם ליקר לימונצ 'לו אינו זמין בחנויות הקרובות אליכם, השתמשו במתכון הבא להכנת ליקר לימונצ' לו משלכם.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
ליקרליקר
1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את הקליפה מן הלימונים ברצועות ארוכות (שמור את הלימונים לשימוש אחר). באמצעות סכין חדה קטנה, לקצץ את הדגש הלבן מקליפות הלימון; להשליך את המעשר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סכיןסכין
2
מניחים את קליפות לימון קנקן 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
3
יוצקים את הוודקה על הקליפות ומכסים בניילון נצמד. תלול את קליפות לימון בוודקה במשך 4 ימים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
וודקהוודקה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מערבבים את המים והסוכר בסיר גדול על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
יוצקים את סירופ הסוכר על תערובת הוודקה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
וודקהוודקה
6
מסננים את הלימונצ ' לו דרך מסננת רשת. זרוק את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
תעביר את הלימונצ ' לו לבקבוקים. לאטום את הבקבוקים ולאוורר עד קר, לפחות 4 שעות ועד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
8
גורם: 7 כוסות
9
זמן הכנה: 30 דקות
10
זמן בישול: 10 דקות
11
זמן הכנה לא פעיל: 4 ימים ו-4 שעות