עוגת גבינה עם משי שוקולד
עוגת גבינה עם משי שוקולד דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 343 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית שוקולד (המשי הצרפתי של כיכר אופים חקיין), מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד}, ו לפאי שוקולד משי.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה, ולזרוק עם מזלג עד מעורבב. הקש תערובת פירור לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 8 דקות. קרום מגניב על מתלה תיל. הגדל את טמפרטורת התנור ל-52
מערבבים חצי שוקולד וחלב בקערה; מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות או עד שוקולד נמס, ערבוב לאחר 30 שניות. מגניב.
שלב 1 1/4 כוסות סוכר, גבינות, וניל ומלח במעבד מזון, ולעבד רק עד חלקה.
מוסיפים חלבונים, ומעבדים עד מעורבב.
מוסיפים תערובת שוקולד, קקאו, ציפוי פאדג', שמנת חמוצה, ומעבדים עד מעורבב.
אופים ב 525 במשך 7 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ואפה 25 דקות או עד שכמעט נקבע. עוגת גבינה נעשית כאשר המרכז בקושי זז כאשר המחבת הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני, להתקרר לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.