עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד ללא אפייה
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד ללא אפייה, לא לאפות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס עוגת גבינה, ו לא לאפות עוגת גבינה בצק עוגיות.
הוראות
כדי להפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. גריז מחבת פאי 9 אינץ'.
מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר חום, וחמאה עד בשילוב. לחץ לתוך הצדדים התחתון למעלה של מחבת מוכן.
אופים עבור 10 minutes.To הפוך את בצק עוגיות השוקולד: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, הכה את החמאה, הסוכר והסוכר החום עד אור ורך.
מוסיפים את הקקאו, הקמח והמלח.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מורחים את הבצק על קרום מוכן. להכניס למקרר בעת ביצוע cheesecake.To הפוך את עוגת הגבינה: באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד רכות.
מערבבים בוניל.מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל לתוך תערובת גבינת שמנת.
מורחים באופן שווה על גבי שכבת בצק העוגיות.
מקשטים עם שוקולד, אם תרצה.מקררים כ -3 שעות לפני ההגשה.