עוגת גבינה עם פס זברה
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 300 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בלוקים גבינת שמנת, סוכר, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם פס קרמל, Stars & Stripe Raw Tiramisu, ו עוגיות פסי פאדג'תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב פירורי קרקר וחמאה בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין את המילוי, לנצח גבינות במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.
מוסיפים סוכר, חלב ווניל, מכים היטב.
מוסיפים ביצים וחלבוני ביצה, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים חצי מתערובת הגבינה לקערה אחרת.
מוסיפים שוקולד לבלילה שנותרה.
יוצקים שליש הבלילה הלבנה למחבת מוכנה.
יוצקים חצי הבלילה שוקולד במרכז הבלילה הלבנה במחבת; התפשט עד 1 אינץ ' של הבלילה הלבנה.
יוצקים שליש הבלילה הלבנה במרכז הבלילה שוקולד; התפשט עד 1 אינץ ' של הבלילה שוקולד.
יוצקים את הבלילה שוקולד הנותרים במרכז הבלילה הלבנה; התפשט עד 1 אינץ ' של הבלילה הלבנה.
יוצקים הבלילה הלבנה הנותרת במרכז הבלילה שוקולד; התפשט עד 1 אינץ ' של בלילת שוקולד. (עיצוב על גבי צריך להיראות כמו יעד.)
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 10 דקות או עד כמעט להגדיר. עוגת גבינה נעשית כאשר המרכז בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.