עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד
והוא יספק כ 45 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק של בייקר, קצפת, גבינת שמנת פילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד קנדי קיין, עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת גבינה עם נתח שוקולד מריר. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכה במהירות נמוכה לאחר כל רק עד מעורבב. קוצצים 8 עוז. שוקולד; מערבבים לתוך הבלילה.
אופים 45 עד 50 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. תריץ סכין סביב שולי המחבת כדי לשחרר את העוגה. מגניב לגמרי.
בינתיים, להביא שמנת רק כדי להתבשל בסיר קטן על אש נמוכה. קוצצים שוקולד שנותר.
מוסיפים שוקולד; מערבבים עד נמס לחלוטין. מגניב במקצת.
יוצקים שוקולד על עוגת גבינה. להכניס למקרר 3 שעות.
הסר שולי מחבת לפני הגשת עוגת גבינה.