עוגת גבינה עם פקאן וקרמל מלוח
והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם כבד, פקאן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת גבינה עם פקאן וקרמל מלוח, עוגת גבינה פקאן דלעת עם רוטב קרמל מלוח, ו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325ºF ומסדרים מתלה באמצע. חמאה התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform; להפריש.
שלב את גבינת שמנת וסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד אור, אוורירי, וחלק.
מוסיפים את החלמון ולאחר מכן את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב לחלוטין לאחר כל תוספת.
מוסיפים את תמצית הוניל ומערבבים עד מעורבב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ואופים עד tester קיסם או עוגה מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי ומרכז עוגת הגבינה מוגדר רק, כ 40 דקות. כבה את התנור, להשאיר את הדלת פתוחה מעט, ולתת לעוגת הגבינה להתקרר לחלוטין.עבור הקרמל: מערבבים יחד את הסוכר והמים בסיר קטן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח עד התערובת הופכת ענבר בצבע, על 3 דקות. מיד מוסיפים את החמאה ומערבבים לשלב.
יוצקים את הקרמל על עוגת הגבינה המקוררת, ואז לפזר את חתיכות פקאן ומלח ים מעל.שיוך משקאות: Bual Madeira בן 5 שנים של Blandy, פורטוגל. Bual הוא סגנון בעל גוף מלא למדי של מדיירה, כהה בטעם עמוק של אגוזים, שוקולד, מולסה, אשר זוגות היטב עם קינוח זה. החומציות המפתיעה של היין, לעומת זאת, תהפוך לדלפק נחמד לעושר של עוגת הגבינה.