עוגת גבינה עם קרמל בראוני
אם יש לכם ביצה, מים, חלב שהתאדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה עם קרמל בראוני, עוגת גבינה עם קרמל בראוני, ו עוגת גבינה עם בראוני קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז התחתון של מחבת 9 אינץ ' springform.
בקערה קטנה, לערבב יחד בראוני לערבב, 1 ביצה ומים.
ממיסים את הקרמלים עם החלב המאודה על אש נמוכה בסיר כבד. מערבבים לעתים קרובות, וחום עד לתערובת יש עקביות חלקה. להזמין 1/3 כוס תערובת קרמל זה, ויוצקים את השאר על קרום בראוני חם, אפוי.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת גבינת שמנת על תערובת קרמל.
לאפות עוגת גבינה במשך 40 דקות. צ ' יל במחבת. כאשר העוגה מקוררת ביסודיות, לשחרר על ידי הפעלת סכין סביב הקצה, ולאחר מכן להסיר את השפה של המחבת.
תערובת קרמל שמורה חום, וכפית על עוגת גבינה.