עוגת גבינה עם קרמל ומערבולת ותפוחים
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת ללא שומן, מלח, סירופ גלידה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה מערבלת קרמל תפוחים (סיר חרס), לא עוגת גבינה עם תערובת קרמל עם חמאת תפוחים, ו עוגת גבינה מערבולת קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה. קו מסננת עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצה הקערה. יוגורט כפית למסננת. מכסים בחופשיות בניילון נצמד; מקררים 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה; להשליך נוזל. מכסים ומקררים.
שלב 1/4 כוס סוכר, מרגרינה, ביצה לבן בקערה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב.
מוסיפים פירורים וקינמון; מערבבים היטב. לחץ היטב תערובת לתוך התחתון 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; בואו להתקרר על מתלה תיל.
מערבבים סוכר חום ומיץ תפוזים במחבת nonstick גדולה; מביאים לרתיחה.
הוסף תפוח; לבשל 8 דקות עד התפוח הוא רך ונוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
שלב גבינת יוגורט, 1/2 כוס סוכר, ו 5 המרכיבים הבאים (1/2 כוס סוכר דרך גבינת שמנת ללא שומן) בקערה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
תערובת תפוחים כפית למחבת מוכנה.
יוצקים תערובת גבינה על תפוחים; העליון עם סירופ גלידה 1/3 כוס, מערבולת עם סכין כדי ליצור אפקט משובש.
אופים ב 300 במשך 1 שעה עד כמעט להגדיר. כבה את התנור; שחרר את העוגה מצדי המחבת באמצעות מרית מתכת צרה או סכין.
בואו עוגת גבינה לעמוד במשך 40 דקות בתנור עם דלת סגורה.
הסר עוגת גבינה מהתנור, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
טפטוף שנותר 2 כפות סירופ גלידה מעל; לקשט עם מקלות קינמון, אם תרצה בכך.