עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה
עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה דורשת 5 שעות ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, עוגת גבינה עם שוקולד כפול פילדלפיה, ו PHILADELPHIA 3-צעד עוגת גבינה בשכבת שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מערבבים פירורים וחמאה; לחץ על החלק התחתון של 13x9-פאן מרופד בנייר כסף.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, קמח ווניל עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים שוקולד; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על נמוך אחרי כל רק עד מעורבב.
אופים 45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוכן. מגניב. מקררים 4 שעות. השתמש בנייר כסף כדי להרים עוגת גבינה ממחבת. למעלה עם פירות יער.