לכו לחנות וקנו לכן חלב טעים ללא חלב קוקוס מקורי, שוקולד ללא חלב, עוגיות קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת גבינה עם קוקוס ושוקולד, עוגת גבינה שקדים קוקוס שוקולד, ו עוגת גבינה שקדים קוקוס עם זיגוג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד ולחץ על 3/4 של פירורים על לתחתית מחבת טופס האביב, לחץ למטה באמצעות תחתית כוס. אם זה נדבק לטבול את הכוס בסוכר. שמור את השאר כדי לפזר סביב החלק העליון של עוגת הגבינה לקישוט.מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר, למעט ביצים. כאשר טיפה חלקה מאוד ביצים, לערבב רק לכמה שניות כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
3
מפזרים פירורים שנותרו סביב הקצוות לקישוט.
4
אופים בתנור שחומם מראש 325ºf במשך כ 50 דקות.מגניב ומקרר במחבת עד מוכן לשרת. הפעל את החלק האחורי של סכין בקצוות כדי לשחרר מחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לטאטא את כל החומרים בסיר רוטב קטן עד חלקה, למעט שוקולד קצוץ. כאשר מעורבב להוסיף שוקולד למחבת. על חום בינוני מבשלים את כל החומרים יחד, לטאטא באופן קבוע כדי למנוע דבק.להפחית את התערובת המאפשרת להתעבות במשך 5 דקות.מגניב ושופכים על עוגת הגבינה המקוררת.זה עושה לא מעט והוא יכול להיות מוגש בצד גם כן.