עוגת גבינה עם שלוש גבינות דורשת בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך חמאה, mascarpone סיר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, עוגת גבינה עם גבינת עיזים, ו עוגת גבינה כחולה.
הוראות
1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה 8 x 150 מ " ל ramekins. ממיסים את החמאה במחבת, ואז מערבבים את העיכול, אגוזי מלך וסוכר. מחלקים את התערובת שווה בין ramekins, כך הבסיס של כל מכוסה בשכבה על 1 ס " מ עבה. לחץ למטה קלות על כל אחד, ואז לבשל בתנור במשך 10 דקות עד פריך וזהב. השאר להתקרר, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150C / מאוורר 130c / גז
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא יחד את כל החומרים הנותרים עד שיש לך תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים את ramekins על מגש אפייה ויוצקים תערובת כלשהי לתוך כל אחד, מילוי על 1 ס " מ מתחת לשוליים. בזהירות להחליק אותם לתנור ומבשלים 25-30 דקות עד שנקבע. התערובת צריכה לתת את הנענוע הקלוש ביותר במרכז כאשר טפח בעדינות. אל תדאג אם התערובת נופלת קצת סדקים.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר לחלוטין לפני כיסוי עם סרט נצמד ולשים במקרר. אתה יכול לעשות עד לנקודה זו עד 2 ימים מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הפוך את הרוטב על ידי חימום בעדינות יחד את הסוכר ו 50ml/2fl עוז מים עד סירופי, על 5 דקות. ואז מוסיפים חצי פטל ומבשלים 2 דקות עד שהם מתחילים להתפוצץ. מסננים את התערובת דרך מסננת כדי להסיר את פיפס, ואז לזרוק דרך הפטל הנותרים ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
כאשר מוכן לשרת, להסיר את עוגות הגבינה מהמקרר. הפעל סכין טבול במים חמים בקצוות. הפוך, אחד בכל פעם, על לוח, ואז להתהפך שוב על צלחת הגשה כך בסיס הביסקוויט הוא על הקרקעית. סיום על ידי טפטוף עם רוטב פטל העליון עם תותים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, ו Sauternes הן אפשרויות נהדרות עבור עוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.