קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

עוגת גבינה עם תנור איטי

עוגת גבינה עם תנור איטי
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לכם עמילן תירס, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה תות לבישול איטי לשניים, עוגת גבינה עם סיר-איטי עם סוכר חום, ו עוגת גבינה דלת קלוריות איטית לבישול דלעת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחית ריקוטה במעבד מזון עד חלקה. מגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את הסוכר ואת מחית במשך כ 1 דקה, כך שזה לא מגורען.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים את הביצים, וניל, גרידת תפוז ומלח. מחית עד חלקה בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מניחים קערה קטנה בתחתית סיר איטי 5 ליטר ומניחים צלחת קטנה על גבי הקערה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים קרום עוגה על גבי הצלחת ושופכים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
7
מניחים 4 מגבות נייר מעל החלק העליון של קערת בישול איטית מוודא לא לתת מגבות לגעת בחלק העליון של עוגת הגבינה. מאובטח עם מכסה ומבשל על הגדרה גבוהה במשך 1 1/2 שעות, או עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר מ cooker איטי ולתת לשבת במשך 30 דקות, ואז להכניס למקרר במשך 30 דקות או עד צונן.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
9
בסיר קטן להקציף יחד את מיץ אפרסק שמורות, מיץ תפוזים, קורנפלור, סוכר ומלח. מערבבים את האפרסקים הקצוצים ומחממים על אש בינונית. מבשלים עד הנוזל מתעבה על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
להסיר מהחום ולהגיש חם על פרוסת עוגת גבינה.
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את קרום העוגה לתבנית אפייה או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל את פח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מוסיפים כ-1 אינץ ' של מים חמים לתחתית תבנית האפייה ומכסים בנייר כסף. באמצעות שיפוד, פירס על 12 חורים לסכל כדי לאפשר קיטור לפרוק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד עוגת גבינה להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר עוגת גבינה מאמבט מים ולתת לנוח על הדלפק במשך 30 דקות. לאחר מכן מניחים במקרר במשך 30 דקות או עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)