עוגת גבינה עם תנור איטי
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1270 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לכם עמילן תירס, תמצית vanillan, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה תות לבישול איטי לשניים, עוגת גבינה עם סיר-איטי עם סוכר חום, ו עוגת גבינה דלת קלוריות איטית לבישול דלעת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחית ריקוטה במעבד מזון עד חלקה. מגרד את הצדדים.
מוסיפים את הסוכר ואת מחית במשך כ 1 דקה, כך שזה לא מגורען.
מוסיפים את הביצים, וניל, גרידת תפוז ומלח. מחית עד חלקה בשילוב.
מניחים קערה קטנה בתחתית סיר איטי 5 ליטר ומניחים צלחת קטנה על גבי הקערה.
מניחים קרום עוגה על גבי הצלחת ושופכים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מניחים 4 מגבות נייר מעל החלק העליון של קערת בישול איטית מוודא לא לתת מגבות לגעת בחלק העליון של עוגת הגבינה. מאובטח עם מכסה ומבשל על הגדרה גבוהה במשך 1 1/2 שעות, או עד שנקבע.
הסר מ cooker איטי ולתת לשבת במשך 30 דקות, ואז להכניס למקרר במשך 30 דקות או עד צונן.
בסיר קטן להקציף יחד את מיץ אפרסק שמורות, מיץ תפוזים, קורנפלור, סוכר ומלח. מערבבים את האפרסקים הקצוצים ומחממים על אש בינונית. מבשלים עד הנוזל מתעבה על 5 דקות.
להסיר מהחום ולהגיש חם על פרוסת עוגת גבינה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מניחים את קרום העוגה לתבנית אפייה או מחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל את פח העוגה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום.
מוסיפים כ-1 אינץ ' של מים חמים לתחתית תבנית האפייה ומכסים בנייר כסף. באמצעות שיפוד, פירס על 12 חורים לסכל כדי לאפשר קיטור לפרוק.
אופים במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד עוגת גבינה להגדיר.
הסר עוגת גבינה מאמבט מים ולתת לנוח על הדלפק במשך 30 דקות. לאחר מכן מניחים במקרר במשך 30 דקות או עד צונן.