, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, גרידת תפוזים, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -32 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את הקרקרים גרהם, 1/2 כוס אגוזי מלך וסוכר חום במעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד התערובת פשוט מגיע יחד. לרסס את החלק התחתון ואת הצד של המחבת עם ספריי בישול. לטף את התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' springform, מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חום זהוב קלות ופשוט להגדיר, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
תרסיס בישול
סוכר חום
אגוזי מלך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת Springform
תבנית אפייה
תנור
4
הסר מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין.
5
שלב 1/4 כוס הסוכר ואת גרידת התפוז במעבד מזון ולעבד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מסדר לעמוד מצויד מצורף ההנעה להכות עד אור ורך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את הסוכר הכתום, נשארים סוכר מגורען, וסוכר muscovado אור להכות שוב עד הסוכר משולב ואת התערובת היא קלה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אור
סוכר
כתום
8
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם ומערבבים עד רק incorporated, גירוד הצדדים והתחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מוסיף את זרעי וניל תמצית וניל לנצח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
וניל
זרעים
10
מוסיפים את המלח ואת השמנת הכבדה ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
מלח
11
לגרד את התערובת למחבת מוכנה. הניחו את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום כבד וקפלו את הצדדים סביבו.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
12
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
13
יוצקים מי ברז חמים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בערך באמצע הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
14
אופים עד הצדדים של העוגה הם נפוחים מעט להגדיר והמרכז עדיין מתנועע, על 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
לכבות את החום ולהניח את הדלת פתוחה עם כף עץ ולאפשר את העוגה לבשל באמבט המים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
16
הסר את העוגה מתלה אפייה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. מכסים את העוגה ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות עד שהצטננו.
17
למעלה עם ציפוי תפוח חם, טפטוף בנדיבות עם רוטב קרמל ומפזרים עם אגוזי מלך קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
אגוזי מלך
תפוח
18
מגישים רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
19
להביא מיץ תפוחים, סוכר ווניל שעועית לרתיחה במחבת גדולה לטחון מעל חום גבוה ומבשלים עד מעט מעובה מופחת 1/2 כוס. מערבבים בחמאה עד שנמסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
מיץ תפוחים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
20
מוסיף את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
21
מוסיפים את ברנדי התפוחים ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחים
22
להעביר את התפוחים לצלחת ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
23
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה( לא מערבבים), מערבלים את הסיר מדי פעם אפילו את הצבע, עד ענבר בצבע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
24
בזמן שהקרמל מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
25
מניחים את השמנת הכבדה במחבת קטנה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
26
הסר מהחום ולשמור על חום.
27
כאשר הקרמל הגיע לצבע הרצוי, לאט לטאטא את השמנת הכבדה ומלח לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
קרמל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
28
הסר מהחום ומערבבים את ברנדי התפוחים ותמצית וניל. תתחמם.