קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם תפוח קרמל

עוגת גבינה עם תפוח קרמל
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, גרידת תפוזים, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -32 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת קרמל בטבילה עבור # SundaySupper מסיבת תפוחים סתיו, עוגת גבינה עם תפוח קרמל, ו עוגת גבינה עם תפוח קרמל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את הקרקרים גרהם, 1/2 כוס אגוזי מלך וסוכר חום במעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד התערובת פשוט מגיע יחד. לרסס את החלק התחתון ואת הצד של המחבת עם ספריי בישול. לטף את התערובת באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת 9 אינץ ' springform, מניחים על תבנית אפייה ואופים בתנור עד חום זהוב קלות ופשוט להגדיר, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
תרסיס בישולתרסיס בישול
סוכר חוםסוכר חום
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
הסר מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין.
5
שלב 1/4 כוס הסוכר ואת גרידת התפוז במעבד מזון ולעבד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מסדר לעמוד מצויד מצורף ההנעה להכות עד אור ורך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את הסוכר הכתום, נשארים סוכר מגורען, וסוכר muscovado אור להכות שוב עד הסוכר משולב ואת התערובת היא קלה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado אורסוכר Muscovado אור
סוכרסוכר
כתוםכתום
8
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם ומערבבים עד רק incorporated, גירוד הצדדים והתחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מוסיף את זרעי וניל תמצית וניל לנצח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ונילוניל
זרעיםזרעים
10
מוסיפים את המלח ואת השמנת הכבדה ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלחמלח
11
לגרד את התערובת למחבת מוכנה. הניחו את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום כבד וקפלו את הצדדים סביבו.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
13
יוצקים מי ברז חמים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בערך באמצע הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
אופים עד הצדדים של העוגה הם נפוחים מעט להגדיר והמרכז עדיין מתנועע, על 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
לכבות את החום ולהניח את הדלת פתוחה עם כף עץ ולאפשר את העוגה לבשל באמבט המים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
16
הסר את העוגה מתלה אפייה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר במשך 2 שעות. מכסים את העוגה ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות עד שהצטננו.
17
למעלה עם ציפוי תפוח חם, טפטוף בנדיבות עם רוטב קרמל ומפזרים עם אגוזי מלך קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
18
מגישים רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
19
להביא מיץ תפוחים, סוכר ווניל שעועית לרתיחה במחבת גדולה לטחון מעל חום גבוה ומבשלים עד מעט מעובה מופחת 1/2 כוס. מערבבים בחמאה עד שנמסה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
20
מוסיף את התפוחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קרמל קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
21
מוסיפים את ברנדי התפוחים ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
22
להעביר את התפוחים לצלחת ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
23
מניחים סוכר ומים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה( לא מערבבים), מערבלים את הסיר מדי פעם אפילו את הצבע, עד ענבר בצבע, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
24
בזמן שהקרמל מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
25
מניחים את השמנת הכבדה במחבת קטנה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
26
הסר מהחום ולשמור על חום.
27
כאשר הקרמל הגיע לצבע הרצוי, לאט לטאטא את השמנת הכבדה ומלח לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרמלקרמל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
28
הסר מהחום ומערבבים את ברנדי התפוחים ותמצית וניל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)3(חוֹרֶף)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)ברנדי תפוחים (מומלץ: קלבדוס)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות3פוג'י תפוחים, קלופים, זרע דק פרוספוג'י תפוחים, קלופים, זרע דק פרוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה קרהחמאה קרה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ: פילדלפיה)חבילות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר (מומלץ: פילדלפיה)4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר8קרקרים שלמיםקרקרים שלמים3סבתא סמית תפוחים, קלופים, זרע פרוס דקסבתא סמית תפוחים, קלופים, זרע פרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר מגורען, מחולקסוכר מגורען, מחולק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז אור muscovado סוכרארוז אור muscovado סוכר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידה כתומהגרידה כתומה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח5(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1שעועית וניל, שמורות מתערובת עוגת הגבינהשעועית וניל, שמורות מתערובת עוגת הגבינה1גדולשעועית וניל, זרעים מגורדיםשעועית וניל, זרעים מגורדים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קלויים, מחולקאגוזי מלך קלויים, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן