עוגת גבינה פריחת תפוז
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 726 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור פרוסות תפוז מסוכר: קו אפייה גדולה עם שעווה או נייר קלף; להפריש.
מערבבים סוכר, מים ומלח בסיר כבד בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים פרוסות תפוז ומקל קינמון, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך ומבשלים, הופכים את הפרוסות מדי פעם, עד שקליפות הופכות רכות וסירופ מתחיל קצף, 35 עד 45 דקות.
מסדרים פרוסות תפוז בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350°F.
מערבבים פירורי קרקר, חמאה מומסת, סוכר חום, מלח, קינמון וציפורן בקערה קטנה, תוך ערבוב עד פירורים רוויים ביסודיות עם חמאה.
לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. קו חיצוני של מחבת עם נייר כסף.
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
למילוי: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F.
בקערה של מיקסר עומד או קערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת בקערה מיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
עם מצורף ההנעה, לנצח גבינת שמנת, חלמונים ביצה, קמח, גרידה כתומה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הקרם ואת מי הפריחה הכתומים וממשיכים להכות עד שמנת וחלק, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין קצת מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מקררים עוגת גבינה עד מקורר לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. מסדרים פרוסה כתומה על גבי עוגה טפטוף עם 2 עד 3 כפות סירופ.
מגישים, עוברים סירופ הנותרים ליד השולחן אם תרצה.