והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 726 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פרוסות תפוז מסוכר: קו אפייה גדולה עם שעווה או נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מערבבים סוכר, מים ומלח בסיר כבד בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים פרוסות תפוז ומקל קינמון, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך ומבשלים, הופכים את הפרוסות מדי פעם, עד שקליפות הופכות רכות וסירופ מתחיל קצף, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
סוכריות תפוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
4
מסדרים פרוסות תפוז בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350°F.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים פירורי קרקר, חמאה מומסת, סוכר חום, מלח, קינמון וציפורן בקערה קטנה, תוך ערבוב עד פירורים רוויים ביסודיות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. קו חיצוני של מחבת עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
10
למילוי: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בקערה של מיקסר עומד או קערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת בקערה מיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
עם מצורף ההנעה, לנצח גבינת שמנת, חלמונים ביצה, קמח, גרידה כתומה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מוסיפים את הקרם ואת מי הפריחה הכתומים וממשיכים להכות עד שמנת וחלק, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין קצת מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מקררים עוגת גבינה עד מקורר לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
16
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. מסדרים פרוסה כתומה על גבי עוגה טפטוף עם 2 עד 3 כפות סירופ.