קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה פריחת תפוז

עוגת גבינה פריחת תפוז
והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 726 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו עוגת גבינה פריחת תפוז אלגנטית, עוגת גבינה פריחת תפוזים עם רוטב פטל ורימון, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פרוסות תפוז מסוכר: קו אפייה גדולה עם שעווה או נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מערבבים סוכר, מים ומלח בסיר כבד בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים פרוסות תפוז ומקל קינמון, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך ומבשלים, הופכים את הפרוסות מדי פעם, עד שקליפות הופכות רכות וסירופ מתחיל קצף, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
מסדרים פרוסות תפוז בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
עבור הקרום: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-350°F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מערבבים פירורי קרקר, חמאה מומסת, סוכר חום, מלח, קינמון וציפורן בקערה קטנה, תוך ערבוב עד פירורים רוויים ביסודיות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת. קו חיצוני של מחבת עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
למילוי: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
בקערה של מיקסר עומד או קערה גדולה, מקציפים חלבונים ביצה עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם השתמשת בקערה מיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
עם מצורף ההנעה, לנצח גבינת שמנת, חלמונים ביצה, קמח, גרידה כתומה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
13
מוסיפים את הקרם ואת מי הפריחה הכתומים וממשיכים להכות עד שמנת וחלק, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין קצת מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
מקררים עוגת גבינה עד מקורר לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
16
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. מסדרים פרוסה כתומה על גבי עוגה טפטוף עם 2 עד 3 כפות סירופ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
17
מגישים, עוברים סירופ הנותרים ליד השולחן אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ

מרכיבים