עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז
עוגת גבינה קטיפה אדומה עוגיות מערבולת הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. . גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, קמח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז, עוגת גבינה קטיפה אדומה מערבולת בראוניז, ו בראוניז מערבולת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'.
להקציף חמאה מומסת עם 1 כוס סוכר בקערת ערבוב גדולה; מערבבים קקאו, צבע מאכל אדום, תמצית וניל כפית 1, חומץ, ומלח לתערובת חמאה אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת כדי למנוע גושים. מערבבים 2 ביצים לתוך תערובת עד משולב היטב.
מערבבים קמח לתוך תערובת קקאו רק עד בשילוב; להפריש 1/4 הבלילה כוס.
יוצקים את הבלילה שנותרה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מקציפים גבינת שמנת בקערה באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך; לנצח 1/4 כוס סוכר, 1 ביצה, ו 1/4 כפית תמצית וניל לתוך גבינת שמנת עד טוב מאוד מעורבב ורק גושים קטנים להישאר, 3 עד 4 דקות.
תערובת גבינת שמנת כפית ב dollops מעל הבלילה במחבת; צמרות חלקות בעדינות של dollops אפילו עם הבלילה באמצעות סכין או מרית אופסט. אל תגזים.
טפטוף שמורות 1/4 כוס הבלילה מעל הבובות של תערובת גבינת שמנת. גרור סכין או שיפוד דרך תערובת הבלילה וגבינת שמנת כדי ליצור מערבולות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז המחבת יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ברים; חנות מכוסה במקרר.