קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קפואה בטעם תות

עוגת גבינה קפואה בטעם תות
עוגת גבינה תות קפוא דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גלידת תות, עוגת גבינה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: ברים עוגת גבינה תות קפוא, עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות, ו עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל.

הוראות

1
הגדר את הגלידה החוצה בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך כ -30 דקות. בינתיים, להשתמש במזלג לערבב יחד את פירורי קרקר גרהם, חמאה, ו 1/4 כוס סוכר בקערה. לחץ על תערובת זו על החלק התחתון והצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם האצבעות שלך; ואז לחץ בכל רחבי עם החלק התחתון השטוח של זכוכית כדי לקבל את הקרום ממש טוב לחוץ יחד קומפקטי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
כאשר הגלידה התרככה, קרם אותו במיקסר עם מצורף משוט (או ביד בקערה עם כף עץ) עד רך וקטיפתי, אבל לא נמס. לשבור את עוגת הגבינה לחתיכות ולהכות או לקפל אותו לתוך הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את התערובת למחבת springform מוכן להחליק את החלק העליון. שים את זה במקפיא להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
עכשיו לשלב את התותים, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת מיץ לימון בסיר שאינו תגובתי להתחמם על חום בינוני רק עד התותים מתחילים להישבר ולתת את המיץ שלהם, 3 עד 5 דקות. דחוף את זה למקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הצדדים של מחבת springform ולשים את עוגת הגבינה הקפואה על צלחת עוגה. כפית את התותים מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה קפואהעוגת גבינה קפואה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה