עוגת גבינה קפואה בטעם תות
עוגת גבינה תות קפוא דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גלידת תות, עוגת גבינה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: ברים עוגת גבינה תות קפוא, עוגיות קפוא עוגת גבינה בטעם תות, ו עוגת גבינה קפואה ללא בישול תות פטל.
הוראות
הגדר את הגלידה החוצה בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך כ -30 דקות. בינתיים, להשתמש במזלג לערבב יחד את פירורי קרקר גרהם, חמאה, ו 1/4 כוס סוכר בקערה. לחץ על תערובת זו על החלק התחתון והצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם האצבעות שלך; ואז לחץ בכל רחבי עם החלק התחתון השטוח של זכוכית כדי לקבל את הקרום ממש טוב לחוץ יחד קומפקטי. תניח בצד.
כאשר הגלידה התרככה, קרם אותו במיקסר עם מצורף משוט (או ביד בקערה עם כף עץ) עד רך וקטיפתי, אבל לא נמס. לשבור את עוגת הגבינה לחתיכות ולהכות או לקפל אותו לתוך הגלידה.
יוצקים את התערובת למחבת springform מוכן להחליק את החלק העליון. שים את זה במקפיא להגדיר.
עכשיו לשלב את התותים, הנותרים 2 כפות סוכר, ואת מיץ לימון בסיר שאינו תגובתי להתחמם על חום בינוני רק עד התותים מתחילים להישבר ולתת את המיץ שלהם, 3 עד 5 דקות. דחוף את זה למקרר כדי להירגע.
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר את הצדדים של מחבת springform ולשים את עוגת הגבינה הקפואה על צלחת עוגה. כפית את התותים מעל ומגישים.