עוגת גבינה קפואה עם שוקולד-קרמל
עוגת גבינה קפואה עם שוקולד-קרמל דורשת 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. והוא יספק כ 120 מנות. אם יש לך פקאן, ציפוי קרמל, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגת גבינה עם פתיתי שוקולד קרמל מלוחים, Deck The Halls: עוגות גבינה ללא עוגות שוקולד-קרמל, ו שוקולד קרמל חם קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיף חלב, פועם עד מעורבב. מערבבים פירורי שוקולד וחתיכות טופי; מקפלים בציפוי מוקצף.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף פקאן; לבשל 5 דקות או עד קלוי, ערבוב כל הזמן. תניח בצד.
מורחים 1 1/2 כוסות תערובת גבינת שמנת לתוך כל קרום.
טפטוף על 2 כפות קרמל ציפוי על כל עוגה; מפזרים כל עוגה עם כ 2 כפות פקאן קלוי.
מורחים את תערובת גבינת השמנת הנותרים באופן שווה על פני פקאן.
טפטוף שנותר ציפוי קרמל על כל עוגה; מפזרים פקאנים קלויים הנותרים. לכסות ולהקפיא 8 שעות.
טיפ: אתה יכול להחליף קרום קרקר שוקולד גרהם עבור קרום קרקר גרהם רגיל.