עוגת גבינה ריקוטה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו תותים, חלמון ביצה, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מסננים נוזל עודף מריקוטה על ידי סחיטה בעדינות את מי גבינה מהגבינה דרך גבינה כפולה. זרוק את הנוזל ומניח את הריקוטה בקערה של מערבל לעמוד עם גבינת שמנת.
מערבבים עם מצורף ההנעה על מהירות בינונית עד התערובת משולבת לחלוטין מעט רכה, על דקה אחת.
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים על מהירות נמוכה עד משולב לחלוטין. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר והעמילן, ולאחר מכן להוסיף לקערת הערבוב ומערבבים על מהירות נמוכה עד שהם משולבים לחלוטין. המשך לערבב על נמוך ולהוסיף את המלח, וניל, גרידה.
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך קרום העוגה מקורר.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
מניחים את העוגה במרכז המדף ואופים עד הצדדים הם רק להגדיר, המילוי הוא נפוח מעט, והמרכז מתנועע מעט, כ 30 דקות. הקפד להפוך את העוגה באמצע אפייה. אפשר לעוגה להתקרר על הדלפק במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי המילוי וצינה לפחות שעה אחת. פרוסה לשרת, או לאחסן במקרר עד 2 ימים.
שלב את ריבס ותותים בסיר בגודל בינוני להגדיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. לאחר כ 5 דקות, הפרי יתחיל לרכך ולשחרר נוזל. מערבבים את הסוכר קצת בכל פעם un1til הרצוי מתיקות הוא הגיע.
הסר מחום וצינה כדי להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להשתמש כמו ציפוי עוגה אם תרצה. השאריות נהדרות על טוסט או בחוש ליוגורט.