קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה ריקוטה

עוגת גבינה ריקוטה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות גשו לסופר וקנו תותים, חלמון ביצה, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון רק מתחיל לקבל צבע על הדף (אתה תהיה אפייה אותו מאוחר יותר), על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
מסננים נוזל עודף מריקוטה על ידי סחיטה בעדינות את מי גבינה מהגבינה דרך גבינה כפולה. זרוק את הנוזל ומניח את הריקוטה בקערה של מערבל לעמוד עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים עם מצורף ההנעה על מהירות בינונית עד התערובת משולבת לחלוטין מעט רכה, על דקה אחת.
6
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים על מהירות נמוכה עד משולב לחלוטין. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר והעמילן, ולאחר מכן להוסיף לקערת הערבוב ומערבבים על מהירות נמוכה עד שהם משולבים לחלוטין. המשך לערבב על נמוך ולהוסיף את המלח, וניל, גרידה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
עמילןעמילן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה לתוך קרום העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8
התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
9
מניחים את העוגה במרכז המדף ואופים עד הצדדים הם רק להגדיר, המילוי הוא נפוח מעט, והמרכז מתנועע מעט, כ 30 דקות. הקפד להפוך את העוגה באמצע אפייה. אפשר לעוגה להתקרר על הדלפק במשך 30 דקות, ולאחר מכן לחץ על ניילון נצמד ישירות על גבי המילוי וצינה לפחות שעה אחת. פרוסה לשרת, או לאחסן במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
1
שלב את ריבס ותותים בסיר בגודל בינוני להגדיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. לאחר כ 5 דקות, הפרי יתחיל לרכך ולשחרר נוזל. מערבבים את הסוכר קצת בכל פעם un1til הרצוי מתיקות הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום וצינה כדי להתקרר לחלוטין. לאחר מגניב, להשתמש כמו ציפוי עוגה אם תרצה. השאריות נהדרות על טוסט או בחוש ליוגורט.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים