קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה שוקולד III

עוגת גבינה שוקולד III
עוגת גבינה שוקולד III דורשת סביב 9 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קצפת כבדה, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C). טוחנים קרקרים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, או במעבד המזון, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר לבן וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון, ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, להפריש להתקרר. הפעל את התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C). קוצצים את השוקולד למחצה לחתיכות ולהמיס על דוד כפול יחד עם השמנת. מערבבים מדי פעם עד נמס, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בקערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד רך. מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין תוספות. מערבבים בתערובת השוקולד עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
אופים במשך 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה.