עוגת גבינה שוקולד V
עוגת גבינה שוקולד V דורש כ 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם ביצים, שמנת, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (140 מעלות C). באמצעות מזלג, לשלב את פירורי חמאה ועוגיות מומסים. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' כדי ליצור את הקרום.
בקערה גדולה, להכות יחד את גבינת שמנת, סוכר וביצים עד מעורבב.
יוצקים חצי מתערובת גבינת שמנת לתוך הקרום. מערבבים 2 אונקיות שוקולד נמס לתוך תערובת גבינת שמנת נותרת, ואז לשפוך על השכבה הראשונה.
אופים עוגת גבינה על המדף המרכזי של תנור שחומם מראש במשך 50 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת, ולאחר מכן לחתוך סביב הקצוות עם סכין כדי לשחרר עוגת גבינה לפני הסרת הצדדים מחבת.
בקערה בינונית, לשלב 6 אונקיות שוקולד מומס ושמנת חמוצה, ערבוב עד מעורבב. תערובת כפית על גבי עוגת גבינה מקוררת. שמור בקירור עד מוכן לשרת.